פורסם 2009 בפברואר 2416 שנים היייש לי 2900GT בקרוספייר (שהוא עובד מעולה , וניראה טוב , ומריץ כל מה שניסיתי על היום והוא אחלה שבעולם)אבל משהו אחר מציק ליוהוא הכפתורים שיש על הכרטיס למעלה..מזה הכפתור הזה?מה הוא עושה ? למה הוא נועד?מזה הדבר הזה ?(לא קיבלתי מניואל של הכרטיסים כי הם באו בבלוק למי שזוכר)אז מי שיודע מזה הדבר הזה אשמח.אבירםנ.במצורפת תמונה של הכפתורים[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים כשתדליק את המחשב תראה את הלד הזה נצבע באדום לרגע,הוא אמור להראות לך אם הכרטיס מוכן לOVERDRIVE (שזה אומר כאשר כול 8 הפינים מחוברים לכרטיס. זו גם נורת ביקורת לראות שהכרטיס תקין ומקבל מתח מהספק) יש לי כרטסי HD2900P@XTXTREME וחרשתי עליו ככה שאני יודע עליו הכול.
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים מחבר ישראל , על איזה לד אתה מדבר? :s05: אלה שני כפתורים אין עלייהם ועל הכרטיס לד בכלל או שיש ולא שמתי לב ? דניס הם עובדים מעולהה ומריצים כל מה שניסיתי להריץ בנתיים (ואני גם לא משחק במחשב הזה בכלל )
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים עובדים אבל HD4850 יותר טוב ובלי כל עניין ה - CF ובאותו מחיר כמעט.ואם אתה לא משחק אז למה קנית אותם ? ליופי ?
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים מחבר כן חחחחחח בקרוב חברה שלי תקנה לי את הרד אלרט 3 ראיתי את הדרישות ואלה יריצו את המשחק. (שהוא וקומבט ארמס הם היחידים שמעניינים אותי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.