עבור לתוכן

הטמפרטורה של המעבד מגיעה ל 113 לא מאמין? כנס ותראה....

Featured Replies

פורסם

^

לא הבנתי, למה שהוא יחליף לוח? הרי התוכנות קוראות מהבקר של הלוח ולא הלוח קורא את הטמפ' מהתוכנות. :nixweiss:

הנתון היחיד שיכול לזייף פה הוא התוכנה.

פורסם
  • מחבר

הטמפ' תקינות אבל אם הלוח מראה (בביוס) הבדל של יותר מ-5 מעלות כלפי מעלה, אז תחליף לוח. כדי אבל שתתקשר קודם לחנות, שלא תפרק אותו סתם.

תודה, התקשרתי אמרו לי לגשת למעבדה. הינה עוד תמונה

help2.png

פורסם

הקריאה מהתוכנה תקינה..אם אתה מתעקש אפשרי להחלף לוח אם..אבל זה לא מחייב שבאמת בעיית הקריאה מהביוס תיפתר..

פורסם

לדעתי הלוח תקין, הסיבה ההגיונית לכך שהטמפ' בביוס גבוהה היא שמהירות המאורר הרבה יותר נמוכה מאשר במערכת הפעלה.

חיישן / קריאת טמפ' לא תקינים זה לא כ"כ נפוץ, ואם דבר כזה היה קורה, סביר להניח שהייתה מקבל טמפ' לא הגיונית (שלילית, מעל 100 וכו') או שפשוט החיישן היה "קורס" (לא היה אפשר בכלל לקרוא את הטמפ').

פורסם
  • מחבר

לדעתי הלוח תקין, הסיבה ההגיונית לכך שהטמפ' בביוס גבוהה היא שמהירות המאורר הרבה יותר נמוכה מאשר במערכת הפעלה.

חיישן / קריאת טמפ' לא תקינים זה לא כ"כ נפוץ, ואם דבר כזה היה קורה, סביר להניח שהייתה מקבל טמפ' לא הגיונית (שלילית, מעל 100 וכו') או שפשוט החיישן היה "קורס" (לא היה אפשר בכלל לקרוא את הטמפ').

הביוס מראה לפעמים 100 ופתאום -1 אז אני מניח שזה חיישן לאחר שאמרו פה חברי הפורום.

פורסם

^

אם הוא משתגע לך עד כדי כך פשוט תחזרי אותו, אל תסתבך יותר מידי, לא ידעתי שזה המצב.

פורסם
  • מחבר

[glow=red,2,300]כן אני מחר יחזיר אותו.

תודה לכולם![/glow] :xyxthumbs:

פורסם

מה הטמפרטורה בחדר שלך? והאם קניתה את המעבד BOX או Tray כי אם Tray אז יכול להיות שסתם נתנו לך מאוורר בשקל.

גם 50 במנוחה זה לא נורמאלי למעבד כמו שלך, אצלי יש את Q6600 עם קרור סטוק וזה מעבד 65NM שפולט יותר חום והמעבד נמצא על 36-39 מעלות במנוחה ועוד המחשב עצמו נימצא במקום קטסטרופלי מבחינת אוורור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים