פורסם 2003 ביולי 1922 שנים אני וחבר שלי רוצים לעשות חלון מרובע על המארז שלו, באיזה כלים עלי להשתמש? (סכין יפני ומקדחה לא עשו את העבודה )
פורסם 2003 ביולי 2022 שנים אתה צריך לחרוט בפרספקס בעובי מסויים ואז הוא מבליט לך אתה משאתה רוצה שיהיה בולט..
פורסם 2003 ביולי 2022 שנים מה שיש פה זה לא חריטהזה CNCצריך גישה מיוחדת למכונה הזאת...זה עושה הבלטה חריטה פשוט יזהר אם תוסיף לדים לתוך הפרספקס
פורסם 2003 ביולי 2122 שנים ראיתי באיזה אתר גרמני יש איזה ספריי כזה....לא הבנתי מזה כי הכל היה בגרמניתאבל הרעיון הוא שעושים שבלונה ומרססים את החומר הזה על הפרספקס וכשהוא מתיבש שמים על הלדים עליו וזה יותר כזה אפקט.....אבל לא הבנתי מה החומר, כראה כמו סיליקון או משהו.....ואיך בדיוק זה נעשה....מישהו יודע ?
פורסם 2003 ביולי 2122 שנים אני לא מאמין ...אבל מצאתי שוב את האתר הזה....איזה פוקסחחחחחהנה הלינקhttp://www.moddingtech.de/content/modding/sandstrahlplexi.php?page=1
פורסם 2003 ביולי 2222 שנים כן הבנתי שתרגמת את זה ונתת לי לינק....לא הבנתי מזה החומר הזה שהם השתמשו בו.....איזהשהו SANDBLASTמשהו כזה....מה זה ?
פורסם 2003 ביולי 2222 שנים sanblast זה קומפרסור (רובה שיורה את החומר בלחץ) שדוחף חול. כל הרעיון זה להכין שבלונה עם הצורה שאתה רוצה שתיצא, אתה שם עליה דבק ויורה את החול (חול קוורץ) על המטרה, והחול הזה נותן אפקטים עם אור ובלי אור זה גם יפה.כמו שהבנתי הקומפרסור הזה יקר, וזאת הבעיה איתו.
פורסם 2003 ביולי 2222 שנים אה.....יש קומפרסור גדול כזהשאפשר לחבר אליו כל מיני מכשיריםוהרובה הזה זה כנראה משהו שמתחבר לקומפרסורעשו לי עם משהו דומה את החורים לרמקולים ברכברק חיברו אליו גקסו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.