עבור לתוכן

ביפ(ערוץ 6 בHOT) שיחקו אותה

Featured Replies

פורסם

מנויי HOT, ישנה בשורה, והיא ביפ.

אחרי שכבר יותר מדי זמן לא היה בערוץ מה לראות חוץ מעוד ועוד שידורים חוזרים של שידורים חוזרים של סיינפלד וביפ ותוכניות ישראליות רעות מאוד(כמו "כחולים" הפשוט... לא מצחיק), באה לערוץ בשורה.

פעם הם חשבו, "נשקיע שקל וחצי ונפיק תוכנית ישראלית רעה" - זה לא עבד, פשוט לא היה מה לראות.

זהירות פורנו זה נחמד, אבל אפשר לראות את זה אולי פעמיים שלוש, אין לזה המשכיות.

ועכשיו הם שינו הלך רוח, "נשקיע שקל וחצי ונביא תוכניות ישנות אחושרמוטה" - אנשים, זה עובד, בגדול.

החבר'ה הביאו לנו סדרות אלמותיות ונהדרות אחת אחת, שסירחון הנוסטלגיה שלהם עולה השמימה, אבל למי אכפת?! זה פשוט אדיר!

ראשית, Yes Prime Minister האגדית - הפעם עם תרגום גם(בניגוד לשידור שפעם היה בהולמרק אם אני לא טועה) - סדרה מעולה... פשוט לצפות ולהנות, אומנם מכיל הרבה פארודיות על שיטת הממשל הבריטית המסועפת, אבל גם אנחנו בדמוקרטיה הישראלית יכולים להזדהות עם הרוב שם, Priceless.

הביאו גם את פרייז'ר, שאני אף פעם לא אהבתי(ההורים שלי מתו על זה), אבל עכשיו שאני רואה את זה זה ממש מצחיק אותי, כנראה שצריך להיות בן קצת יותר מ11 בשביל לאהוב את זה.

NewsRadio שלא הכרתי אבל משחקים שם הרבה אנשים די מוכרים, כולל ג'ו Fear Factor רוגן ו"הבחורה מER" - לא רע בכלל ומעלה לא מעט צחוקים.

וכמובן שעדיין יש שידורים חוזרים של חברים.

בחיי, לפני כמה ימים הייתי דבוק לטלוויזיה - תחילה קומדי אינק(שזה עדיין לא רע), ואז היה NewsRadio, ואז היה Yes Prime Minister ואז היה פרייז'ר ואז חברים.

זה היה פשוט אדיר.

הם הביאו גם את אלף, אבל לא יצא לי לצפות בזה ונראה לי שאני לא אסמפט את זה כ"כ.

פורסם

ביפ ערוץ שלדעתי ולדעת חבריי מדרדר כל שנה יותר יותר.

אני מאוד אוהב מהדורה מוגבלת ושידורים חוזרים של חברים וסיינפלד.

בנוגע לסדרות הישנות, כן אדוני ראש הממשלה, סדרה פשוט משעממת וזה הומור בריטי, אותי לא הצחיק וגם כל מי ששאלתי אמר לי שזה משעמם.

אלף זה סדרה עלובה וגרועה שפשוט מראה שביפ נואשים אבל נשארים מעפנים.

ופרייז'ר וNEWS RADIO ראיתי ודווקא כן צחקתי, הם צריכים לעשות תחקיר או משהו לפני שהם שמים סדרות.

אהה וקומדי אינק סדרה ענקית! :yelclap: ממש מצחיקה, במיוחד האיש שמשחק את ה "Im Not Gay" חחחח....

בכ"מ, אני לא יכול בלי ביפ, עם כל השטויות שלו אני מת על הערוץ הזה :)

פורסם

חבל שהם לא ממשיכים לשדר את סיינפלד.

מצידי לראות כל פרק 800 פעם, זה פשוט אף פעם לא יימאס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים