עבור לתוכן

PS3 VS XBOX 360 - ניתוח מצב מכירות

Featured Replies

פורסם

http://www.nextgn.com/2009/02/22/stop-looking-for-a-ps3-saviour-it-does-not-need-saving-or-does-it/

המאמר הבא מנתח את כמות הקונסולות שנמכרו מכל סוג, סה"כ עד היום, סה"כ פר חוד/שבוע ועוד. כרגע ה XBOX עומד על כ 28 מיליון יחידות כשה PS3 עומד על כ 20 מיליון יחידות. אם ניקח בחשבון של XBOX יש שנה יתרון בשוק ושלא מעט לקוחות של מיקרוסופט רכשו קונסולה שנייה עקב תקלה זו או אחרת (ואני מכיר כמה כאלו אישית מהפורומים), נראה שההפרש לא כ"כ קטסטרופלי כמו שמוצג כיום בתקשורת. מעניין.

פורסם

לא מפתיע ולא חדש.

אבל הפער פר שנה מרשים.

מה שעוד מרשים בXBOX זה כמות המכירות בשנה האחרונה שגם מרשימה.

פורסם
  • מחבר

כמות המכירות בשנה האחרונה מובנת לחלוטין עקב הורדת המחיר. סוני פשוט חייבים להוריד מחיר גם הם אם הם לא רוצים לראות את הפער הולך וגדל.

פורסם

זה לא מרשים בכלל

זה קצב מכירות של פחות מי 10 מיליון בשנה או פחות מי 50 מיליון תוך 5 שנים אם לא תיהיה גדילה במכירות

להשוות את זה לPS1-2 ורואים הבדל ענק

ואני לא יכניס לפה את הWII לדיון לא לגרום למלחמת קונסולות מיותרת

הבעיה הגדולה של הPS3 לדעתי זה שהוא לא מוכר מספיק משחקים

בלי פורטים מה360 הוא היה מאוד יבש מלבד סוני וזה לא נתון מעודד

פורסם

והמחשב בלי פורטים מה360 גם מאוד יבש.

והXBOX בלי פורטים מהPS3 גם חסרים לו כמה כותרים , מה זה השטויות האלו?

מולטיפלטפורם - תשנן.

להגיד על משחק שהוא באמת קיבל בחסד מה360 אפשר בלחץ על בערך 2 - אובליוויון ונינג'ה גיידן.

לגבי המכירות - הורדות מחיר מראים על גידול , אז נחכה ונראה.

ואם כבר מדברים על קונסולות שלא ממש מוכרות משחקים יחסית לכמות שלהן , ומכניסות כסף בעיקר לחברה שלהן ויש בהן יובש של "פורטים" (או יותר נכון משחקי AAA מולטיפלטפורם)....

ליביו

פורסם

תיזהר ליביו! של נעליך מעל רגליך!! לכלכת על הWII!!!

או בקיצור,תתכונן לפליימינג ארוך ::)

פורסם

זה בסדר, את נעלי השלתי והWII שלי יושב בסלון יותר זמן ועם יותר משחקים מקוריים מאשר יש למיודעינו.

אני לא כותב מחוסר ידיעה או מהשארות אלא את הנקודת מבט שלי , שהיא די סבירה בהתחשב בזה שיש לי את רוב הפלטפורמות משחק בבית.

ליביו

פורסם

ליביו הWII היום מוכר הכי הרבה משחקים מהניחות

פורסם
  • מחבר

שאלוהי הפורומים יעזרו לי - דיון שני ביום אחד שאני פותח וקרירין גורר לת'רד WII :kopfpatsch:

פורסם

Huber אתה פותח מיליון הודעות ביום על הPS3 גם כאלו שלא חשובות בכלל אז אל תתלונן

ואני אמרתי בהתחלה שאני לא רוצה להכניס את הWII עד שליביו קילקל

פורסם
  • מחבר

מאז שאתה התחלת להגיב בכל ת'רד שלי, כמות הת'רדים פחתה בצורה דרסטית, אתה מוזמן לבדוק. ואני חושב שיסיכמו אותי הרב פה שאתה לא הבנאדם הנכון להעיר לאחרים על דברים חשובים או לא חשובים.

ואני אמרתי בהתחלה שאני לא רוצה להכניס את הWII עד שליביו קילקל

הבנתי. ליויו אשם. הגיוני. ליויו - תתבייש לך! :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים