עבור לתוכן

מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית קומפקטית, תקציב של 700 ש"ח בערך

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין ברכישת מצלמה דיגיטלית קומפקטית והתקציב עומד על כ-700 ש"ח- לא כולל אביזרים.

להלן התשובות לשאלון:

*אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר?

אני מעוניין לרכוש מצלמה לצורך תיעוד במסע בית ספרי בפולין.

אני מעריך שברוב הסיורים תנאי התאורה לא יהיו אופטימליים-אני יודע שהעננות בחלק משעות היום עלולה לפגוע באיכות התמונות.

*האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ).

מכיוון שאני צלם גרוע, סביר להניח שארבה להשתמש בפלאש שלא לצורך.

*האם יש לך נכנות לצלם באור חלש עם חצובה?...

לא

*האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני?...

לא

*האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)?

כן

*האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת?

לא

* האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? אם הראשון, מהו גודל הנייר המקסימלי שאתה מעריך שתרצה להדפיס?

אני מעריך שאדפיס את התמונות על נייר בגודל 10X15.

* מהו טווח העדשה במ"מ שחשוב לך? המאמר הזה ייתן לך מושג לגבי לגבי הטווחים השונים.

אני מעדיף מצלמה עם עדשת 28MM אבל אני יודע שלא אצליח לרכוש בתקציב הזה מצלמה כזו.

* כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או על איכות תמונה עבור מצלמה שנכנסת לכיס? האם מצלמה עם יכולות גבוהות יותר, אבל שדורשת נרתיק נפרד היא אופציה מבחינתך?

גודל המצלמה לא מהווה פקטור בבחירת המצלמה.

* האם אתה נעול על יצרן מסויים? אם כן, מדוע?-

אני מעדיף את Panasonic נראה שהם פשוט יותר אמינים.

ראיתי שDMC-LZ8 נמכרת בכ-700 ש"ח- האם מדובר במצלמה טובה (בהשוואה ל-Canon A590 IS)?

תודה מראש!

פורסם

ה-LZ8 וה-A590 הן מצלמות לא רעות שנותנות תמורה טובה מאוד למחיר. הפנסוניק כוללת עדשה מעט יותר רחבה, ווידאו עדיף ומסף LCD איכותי יותר. הקנון כוללת עדשה בהירה יותר (שימושי באור חלש) ועינית אופטית. תחליט מה חשוב לך יותר. עם שתיהן יהיה לך קשה ליפול.

עם זאת, אתה כותב שחשוב לך עדשה רחבה וצילום טוב באור חלש, ולכן כדאי לך לשקול להשקיע יותר. פוג'י F100 תעלה כמה מאות שקלים יותר, אבל לטווח הארוך תשרת את הצרכים שלך טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים