פורסם 2009 בפברואר 2316 שנים כאשר אני לוחץ על קובץ מסוים כפתור ימני יש לי ממש הרבה אפשרויות שהכניסו לי תוכנותשונות (בעיקר תוכנות מולטימדיה). כיצד אני יכול לשלוט על האפשרויות המוצגות ולהעיף את חלקן?
פורסם 2009 בפברואר 2316 שנים לפעמים יש אפשרות לבחור אם להכניס את האופציות האלה במהלך התקנת התוכניות.בדרך כלל גם אמורה להיות אופציה בכל תוכנה נורמלית להוסיף ולהוריד אותם אחרי שהתוכנה מותקנת איפה שהוא באפשרויות התוכנה.
פורסם 2009 בפברואר 2316 שנים מחבר תודה רבה. קצר וקולע! למרות שזה יכול להיות חתיכת סיפור למצוא שם את הנתיב הרלוונטי.העפתי למשל חלק מהאופציות של התוכנות מדיה, אבל איך אני למשל מעיף אופציות של winrar?קודם בחרתי בסוג הקובץ הרלוונטי, אבל כעת זה רלוונטי לכל סוגי הקבצים אז במה לבחור?
פורסם 2009 בפברואר 2316 שנים הבעיה שחלק מהתוכנות עלולות להחזיר את זה בפעם הבאה שהם עולות אם יש בהם כיוון פנימי. לכן תמיד עדיף לבדוק באופציות התוכנה קודם ולנסות בטוב.
פורסם 2009 בפברואר 2316 שנים תודה רבה. קצר וקולע! למרות שזה יכול להיות חתיכת סיפור למצוא שם את הנתיב הרלוונטי.העפתי למשל חלק מהאופציות של התוכנות מדיה, אבל איך אני למשל מעיף אופציות של winrar?קודם בחרתי בסוג הקובץ הרלוונטי, אבל כעת זה רלוונטי לכל סוגי הקבצים אז במה לבחור?כל key שמה שייך לתוכנה תמחוק את הkey שרשום עליו winrar
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.