עבור לתוכן

מהירות גלישה ב FIREFOX לעומת IE?

Featured Replies

פורסם

במחשב שלי מותקן WIN XP ו IE7

העלאת דפי האינטרנט איטית- האם תוכנת FIREFOX תשפר את זמן התגובה?

פורסם

אם זה בעיית רשת מסויימת אז יתכן ולא, אבל יש ב FF כל מני אופציות שיכולת לשפר באופן כללי את התגובתיות ע"י שימוש בטכנולוגיות כמו PIPELINE ומספר חיבורים גדול יותר, ככה שסה"כ יתכן ותראה שיפור.

מה גם ש FF לא מזהם את המערכת בשטויות, ככה שאתה יכול להתקין (ואז לחפש משהו שיעשה לך את השינויים של הביצועים שרשמתי) ומקסימום למחוק תוך שניה.

פורסם
  • מחבר

מדובר על רשת ביתית בת 3 מחשבים

פורסם

יש תמיד בעיות של הגדרה של מה זה "איטי", האם אתה מדבר על מהירות האינטרנט ? האם יכל להיות שהדפדפן קפא או ניתקע לכמה רגעים ? בנוסף האם אולי יש איזו תוכנת הורדות ברקע באחד המחשבים, תוכנה בעיתית ש"מפציצה" את הנתב באחד המחשבים, שלא לדבר על זה שאולי הנתב בעייתי או יש בעייה בקו התיקשורת. יכולים להיות הרבה דברים.

אם אתה מצפה שמישהו ינחש על מה בדיוק מדובר - אז תקבל תשובה אולי קשורה אולי לא - ככה זה עם ניחושים. (ויכול מאוד להיות שלך אין יכולות לברר בדיוק מה זה - זה לא תמיד פשוט).

לכן כפי שאתה רואה המצב טיפה יותר מורכב אך למזלך הפיתרון סופר פשוט :

למה שלא תתקין את FIREFOX האחרון ותבדוק בעצמך ?

זו תוכנה, קטנה, קלה, פשוטה להתקנה ולא מזבלת את המערכת וקלה להסרה. הפעולה הכי מסובכת בהתחלה היא שצריך להתקין שם את FLASH (בדיוק כמו באקספלורר). פשוט תנסה את התוכנה כמה ימים ולאחר מכן בחן את ההבדלים.

אם זה פתר לך את הבעייה או הביא לשיפור - מזל טוב.

אם לא - מדובר במשהו אחר שלא קשור לדפדפן.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

ice2k שלום

התקנתי FIREFOX

ורציתי לשאול לגבי התוספים ויישומים שהותקנו אוטומטית עם התוכנה-

האם חלק מהם מאט את מהירות הדפדוף?

אלו מתוכם הכרחיים לפעולת הדפדפן?

פורסם

דבר ראשון - האם ניפתרה הבעייה ?

דבר שני - אני לא מתעסק הרבה עם פיירפוקס, אבל מהתרשמות שלי אין מה להוריד מההתקנה שלו, הוא ממש לא מזבל בברירת מחדל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים