עבור לתוכן

Mass Effect 2 - הטיזר

Featured Replies

פורסם

BioWare מציגה טיזר חדש למשחק Mass Effect 2. הטיזר לא מציג גיימפלי אבל מגלה פרטים על המחשק כשאחד מהם הוא שהשחקן הראשי בפרק הראשון של הסידרה נהרג בקרב (KIA) מה שאומר כנראה שלא נוכל להמשיך עם הדמות שפיתחנו במשחק הראשון למשחק השני.

http://www.bit-tech.net/news/gaming/2009/02/23/mass-effect-2-teased-in-new-trailer/1

פורסם

ראיתי את זה..טיזר חמוד לגמרי,

אבל כשבדקתי ב WIKI היה רשום שהטיזר אינו נכון ואנחנו כן נוכל לשחק עם שאר הדמויות, ושגם יש צורך לשמור על ה SAVE שלך כדי שתוכל להמשיך איתו.

פורסם

סופסוף טיזר

פורסם

נראה לי כל המטרה זה "להטעות" אותך שהוא מת..יעני שרשמית חושבים שהוא מת(במשחק,כאילו) ותכלס הוא חי..

בטח כמו כל ההמשכים,במשחק הזה שפרד יהיה איזה פורע חוק אפל(כאנטיתזה למציל העולם בחלק הראשון,כרגיל..)

נקווה רק שהם ישכילו לעשות עולם משחק קצר יותר עשיר הפעם..המשחק הראשון היה אחלה בתור SHOWCASE,אבל אם הם לא יפתחו משמעותית את עולם המשחק ואת המשחקיות,החלק הזה יהיה כשלון..

פורסם

אם זה אכן ככה אז צריך לשרוף את EA, זה מה שקורה כשהם מחליטים להוציא המשך כותר בתור MP שהיה בלעדי ל2 פלטפרומות בלבד.

מה עוד שהפנים של הדוגמן שמגלם את שפארד נקנו ל3 כותרים, וגם מי שמדובב את שפארד רשום על הפרוייקט הזה.

נקווה לטוב ביותר, שפארד הייתה אחת מהדמויות שהכי אהבתי במשחקי RPG בזמן האחרון ואפילו בכלל, הדיבוב היה מעולה והלוק של הגיבור האמריקאי היה תפור עליו בול.

פורסם

נכון! אני לא שיניתי בו שום דבר מאיך שהוא נראה...הוא נראה תפור על המשחק כמו ששוורצנגר על שליחות קטלנית :P

ומה זאת אומרת כותר המשך לפלטפורמות בלבד?? רק לXBOX / PS3 זה יוצא?!

פורסם

אני היחידי שבתחילת המשחק דפק את הראש במסך בגלל שהמשחק לא נתן לו לשנות את שם המשפחה?

לא ידעתי אז עוד מה הסיבה לכך..

פורסם

לא ממש גרם לי לארקציה, נחכה לטרילר ונראה.

פורסם

אני היחידי שבתחילת המשחק דפק את הראש במסך בגלל שהמשחק לא נתן לו לשנות את שם המשפחה?

לא ידעתי אז עוד מה הסיבה לכך..

זה כדי שהדמויות במשחק יוכלו להתייחס אליו בשם כלשהו...

אם היית יכול לשנות גם משפחה וגם פרטי זה היה כמו במשחקים האלה שהיו אומרים לך :"you, come with me"

פורסם

נכון! אני לא שיניתי בו שום דבר מאיך שהוא נראה...הוא נראה תפור על המשחק כמו ששוורצנגר על שליחות קטלנית :P

ומה זאת אומרת כותר המשך לפלטפורמות בלבד?? רק לXBOX / PS3 זה יוצא?!

למרות שלא הייתה הכרזה רשמית לPS3, כנראה הוא ייצא גם אליו, כרגע המשחק הוכרז לPC ו360 בלבד, מאוד מקווה שBW יקיימו את ההבטחה על המשך ישיר של המשחק הקודם בלי בולשיט באמצע ובטח בלי להרוג לי את שאפרד...

פורסם

זה כדי שהדמויות במשחק יוכלו להתייחס אליו בשם כלשהו...

אם היית יכול לשנות גם משפחה וגם פרטי זה היה כמו במשחקים האלה שהיו אומרים לך :"you, come with me"

בגלל זה כתבתי ש"לא ידעתי -עדיין- מה הסיבה"..מן הסתם שעכשיו,אחרי שעברתי את המשחק אני יודע למה זה.. :kopfpatsch:

• 3 שבועות מאוחר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים