עבור לתוכן

דפדפנים פשוט נתקעים ! - מה עוד ניתן לעשות חוץ מפירמוט ?

Featured Replies

פורסם

התחילו לי בעיות ב IE7 ...התקנתי FIREFOX - אותה הבעיה אחרי כמה דקות פשוט נתקע הדפדפן ודורש סגירה שלו מ TASK MANAGER

ניסיתי להסיר תוכנות אחרות שהותקנו מאתמול שזה רק NOD 4 החדש ....הסרתי אותו לגמרי...אין וירוסים אין טרויינים עשיתי שחזור מערכת מיום חמישי שעבר ..

עדיין אותם הבעיות - ממש לא רוצה לפרמט

יש איזה משהו אחר לעשות שלא חשבתי עליו ?

גם CHROM ניסיתי להתקין ללא הצלחה

פורסם

יש לך חוסם פירסומות? חוסם פופאפים? או Firewall? יכול להיות שהם תוקעים אותך

פורסם
  • מחבר

לא אין לי חוסם פופאפים ..ויש לי פייר וול של ווינדוס זה לא זה ...ניסיתי לבטל אותו ...גם לא תקנתי כלום וץ מ NOD 4 החדש אולי הוא דפק איזה קובץ מערכת

מה שקורה זה IE7 נתקע ...FIREFOX גם ...לפעמים המחשב עולה רגיל וניתן ללחוץ על הדסקטופ וכו , לפעמים עולה ונתקע ממש בסוף שרואים כבר את כל האיקונים אבל לא ניתן ללחוץ על כלום ...הבעיה שזה גם קורה ב SAFE MOD

לא ניתן להעלות משום מה גם את SPYBOT או TROGAN REMOVER שלי משום מה רק ADAWARE מסכים לעלות

לא רואה שום סימן לוירוס גם מה שמאוד מוזר (בדקתי ב MSCONFIG ...SERVICES שלא במקום ..כלום )

אולי זה באמת וירוס שיושב ולא נותן לתוכנות של SPYWARE לעלות ? כי זה נראה יותר כמו בעיית EXPLORER שנדפק במערכת

מה אני עושה ? :(

התקנת SP3 יעזור לי אולי ? זה גם סוג של REPAIR ? אני כרגע על SP2

פורסם

אני נתקלתי בבעיה זהה - השתמשתי בtrojan remover - http://www.simplysup.com/ - והוא תיקן הכל. אולי גם לך יהיה מזל (קח בחשבון שהתוכנה לניסיון 30 יום, ועולה קצת $$$).

פורסם
  • מחבר

לא מצליח להתגבר על התופעה !

תמונות :

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים