עבור לתוכן

מחפש תוכנה לייעול עבודה אישית וקבוצתית.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש תוכנה שתעזור בייעול העבודה שלי ושל עובדיי. אתן קצת פרטים, אולי זה יעזור להבין מה בדיוק אני צריך:

אני עצמאי שעובד מול המון (עשרות רבות) של חברות בארץ ובחו"ל. בכל חברה יש את אנשי הקשר השונים, מיילים, טלפונים ועוד פרטים שצריך לדעת עליהם. כרגע הכל מרוכז במחברת גדולה ומבולגנת. הייתי רוצה כמובן תוכנה שאליה אכניס את כל המידע הזה באופן מסודר.

יש לי גם מספר עובדים שמבצעים בשבילי משימות. כרגע אני מתקשר אליהם פעם בכמה ימים, בודק מה הספיקו לעשות ובהתאם לכך נותן להם משימות חדשות. הייתי רוצה שכולם יוכלו להתחבר אליי בתוכנה, לקבל ממני משימות ולעדכן בזמן אמת את התקדמותם. כמו כן הייתי רוצה שתהיה להם גישה לחלקים מספר הכתובות.

מבחינת עומס, לפעמים כשיש 20 משימות לבצע בו זמנית, דווקא החשובות הולכות לאיבוד. כרגע אני פשוט עושה רשימות, הייתי רוצה שתהיה תכונה של tasks או things to do שאוכל לסדר (גם לי וגם לעובדיי) לפי חשיבות.

ודבר אחרון, אם ניתן היה שלכל חברה (כלומר לכל לקוח) יהיה מין פולדר כזה שבו אוכל לראות פעולות שנעשו בעבר וכדומה, זה יהיה מעולה.

ממש זקוק לעזרתכם. מישהו מכיר תוכנת פלאים כזאת?

פורסם

מה שאתה צריך זה שילוב של מעקב משימות וCRM.

מה גודל החברה וכמות העובדים אצלך?

פורסם
  • מחבר

מה שאתה צריך זה שילוב של מעקב משימות וCRM.

מה גודל החברה וכמות העובדים אצלך?

לא יודע מה זה CRM.

החברה קטנה מאוד - רק אני ועוד 3 עובדים...

פורסם

אם זה גודל החברה אז כנראה שאין לך צורך בCRM לזמן הקרוב.

אני הייתי מציע לך לנסות OnTime Express ולסות לראות איך אתה יכול לסדר את כל המשימות והמטרות (שהם הלקוחות שלך) שם.

פורסם
  • מחבר

אני הייתי מציע לך לנסות OnTime Express ולסות לראות איך אתה יכול לסדר את כל המשימות והמטרות (שהם הלקוחות שלך) שם.

אתה מכיר את OnTime מניסיון ?

הוא נראה מאוד לכיוון תוכנה/מפתחים/באגים וכדומה. העסק שלי הוא הכי לואוטק שיכול להיות...

פורסם

אני עובד עם הגרסא ה"גדולה" בעבודה שלי וזה לא רק ל bug tracking אלא גם לניהול של משימות וטיפול בתקלות.

מה שמאוד נחמד בתוכנה זה האפרויות הרבות של התאמה אישית שם.

פורסם
  • מחבר

בינתיים מצאתי את http://www.aceproject.com/, נראה מעניין אבל חסרים לי דברים בסיסיים כמו ספר טלפונים וכתובות נורמלי. נראה מה אפשר לעשות עם זה.

בטח יש עוד פתרונות דומים שיותר מתאימים ספציפית לצרכיי, פשוט קשה למצוא...

פורסם

יש לך חבילת אופיס מותקנת? תשתמש בoutlook כדי לנהל אנשי קשר ותשתף את זה עם העמיתים שלך לעבודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים