עבור לתוכן

המלצה לקירור למעבד, 150 ש"ח ללא OC

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש המלצה לקירור טוב למעבד(חשוב מאוד שיהיה שקט ולא רועש מדיי!!), במחיר של 150 שקל(אפשר לסטות קצת אם יש משהו איכותי ממש, חשבתי על AC EXTREME).

כרגע לא מתוכנן OC מסויים(לא ממש מבין בזה).

מפרט:

מעבד - q9450

לוח אם - GB DS4

מארז - CM 690

כ.מסך - Powercolor 4850

פורסם

כן מה שבחרת קירור פשוט מצויין למחיר, אם תרצה OC לא תצתרך להחליף קירור

פורסם

אני חושב שהייתי הולך בכל זאת עם הFREEZER 7 PRO, ורק בגלל שההרכבה של הEXTREME לא מאד נוחה ושמעתי מלא מעט אנשים שהבסיס שלו נוטה להשבר. (החלק שמאחורי הלוח). לFREEZER 7 PRO יש תפיסה של CLIPS כמו כל גוף קירור פשוט לS775. וגם איתו תוכל לבצע OC בלי לחשוש יותר מדי.

פורסם

שמע אם זה השיקול שלך תלך על הפריזר, אתה יודע להרכיב מחשב שלם? (לוח, מעבד, כ. מסך וכו')

פורסם
  • מחבר

שמע אם זה השיקול שלך תלך על הפריזר, אתה יודע להרכיב מחשב שלם? (לוח, מעבד, כ. מסך וכו')

אני יודע להרכיב מחשב שלם, אמנם לא יצא לי להרכיב קירור כזה על מעבד...

אבל אם זה השיקול היחידי אני מעדיף את ה EXTREME.. האם הוא שקט יחסית ?

שאלה נוספת, האם צפוייה ירידת מחירים מסויימת בקירורים למעבד מהסוג הזה בקרוב? או שמומלץ למהר לקנות

הכי זול שמצאתי זה 165 ש"ח בKSP..

פורסם

ירידה בקירורים זה דבר שגם אם הוא קים (די נדיר) הוא בכמה אחוזים וכמה אחוזים מ165 זה כמה שקלים חחח

אתה מוריד אותו לסל"ד נמוך ובכך הוא שקט.. אם יש לך ידיים שאתה סומך עליהם תקנה ותרכיב, צריך הרבה סבלנות בקירור כזה זה כמו הטוניק שלי צריך לפרק את כל המחשב אבל בסוף שווה את זה יש שקט וגם מעלות נמוכות

בהצלחה

פורסם

אני לא מבין

למה אתה צריך קירור למעבד אם אתה לא עושה OC

הקירור סטוק שמגיע איתו מספיק לך

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין

למה אתה צריך קירור למעבד אם אתה לא עושה OC

הקירור סטוק שמגיע איתו מספיק לך

מכמה סיבות, הקירור שהגיע עם הq9450 רועש בטירוף, למעשה הוא המאורר היחידי שאני שומע מהמארז..

הטמפ' לא הכי טובות, 50 במנוחה.

ואחד הדברים שידעתי שאני אחליף בקניית מחשב זה הקירור למעבד(אני לא שולל לגמרי OC, פשוט כרגע לא צריך\יודע)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים