עבור לתוכן

החלפת קירור לכרטיס GeForce4 Ti4200

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להוציא את המאוורר מהכרטיס שלי וגם את צלעות הקירור לזכרונות ולשים קירור חדש. רציתי לדעת איך אפשר להסיר את המאורר ואת צלעות הקירור כי הם מודבקים חזק לכרטיס. אמרו לי לשים את הכרטיס במקרר אבל זה נשמע לי מסוכן מידי, למישהו יש שיטה יותר טובה כדי להסיר את הקירור?

ועוד דבר, יש גם כאלה קליפסים מפלסטיק שמחזיקים את המאורר לכרטיס מסך, איך אני יכול להוריד אותם?

נ.ב

קראתי את המדריך באתר אבל החלק הזה לא היה ממש מפורט.

תודה.

פורסם

אם יש לך קליפסים מפלסטיק אז אתה לא צריך את הקטע של הפריזר, אם תוציא את הקליפסים ההיטסינק יצא.

וכדי להוריד אותם אתה צריך להפעיל לחץ עליהם בצד האחורי של הכרטיס (לא הצד עם הליבה)

פורסם

אם יש לך קליפסים מפלסטיק אז אתה לא צריך את הקטע של הפריזר, אם תוציא את הקליפסים ההיטסינק יצא.

וכדי להוריד אותם אתה צריך להפעיל לחץ עליהם בצד האחורי של הכרטיס (לא הצד עם הליבה)

פורסם

תגיד בדיוק איזה כרטיס יש לך, זה יכול לעזור.

פורסם
  • מחבר

תגיד בדיוק איזה כרטיס יש לך, זה יכול לעזור.

הכרטיס של Suma.

פורסם

אז בטוח יש לך שני תופסנים שאותם אתה מוציא ע"י לחץ מהצד "החלק" של הכרטיס.

פורסם

תוציא את שני הפינים מההיטסינק המרכזי ואל תעסק עם הזיכרונות כי אתה עלול לתלוש אותם החוצה.

פורסם
  • מחבר

ל-

amiram ו- Sub X, ללחוץ על הפינים בצד השני של הכרטיס(לא איפה שהליבה) ואז זה יצא החוצה?

תודה.

פורסם

תלחץ עליהם בעדינות עם פליר.

ו"תשלוף" את הסינק - זה ייצא.

פורסם

ל-

amiram ו- Sub X, ללחוץ על הפינים בצד השני של הכרטיס(לא איפה שהליבה) ואז זה יצא החוצה?

תודה.

בדיוק.

שים לב שלכל תופסן יש מעיין שני שיניים ועליהם אתה צריך ללחוץ בזמן שאתה שולף את הסינק.. וכבר הגוף קירור ירד בקלות.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אני אנסה למרות שיש עוד זמן.

פורסם

יש כאלו שיש להם פין קטן תקוע בתוך הפין הגדול (שולפים את הקטן מקדימה ואז לוחצים על הגדול מאחורה עם שפיץ פלייר).

הנה התמונה הכי קרובה שמצאתי, שולפים את פין 1 מהצד הקדמי ואז דוחפים את פין 2 מהצד האחורי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים