פורסם 2003 ביולי 1922 שנים אני רוצה להוציא את המאוורר מהכרטיס שלי וגם את צלעות הקירור לזכרונות ולשים קירור חדש. רציתי לדעת איך אפשר להסיר את המאורר ואת צלעות הקירור כי הם מודבקים חזק לכרטיס. אמרו לי לשים את הכרטיס במקרר אבל זה נשמע לי מסוכן מידי, למישהו יש שיטה יותר טובה כדי להסיר את הקירור?ועוד דבר, יש גם כאלה קליפסים מפלסטיק שמחזיקים את המאורר לכרטיס מסך, איך אני יכול להוריד אותם?נ.בקראתי את המדריך באתר אבל החלק הזה לא היה ממש מפורט.תודה.
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים אם יש לך קליפסים מפלסטיק אז אתה לא צריך את הקטע של הפריזר, אם תוציא את הקליפסים ההיטסינק יצא.וכדי להוריד אותם אתה צריך להפעיל לחץ עליהם בצד האחורי של הכרטיס (לא הצד עם הליבה)
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים אם יש לך קליפסים מפלסטיק אז אתה לא צריך את הקטע של הפריזר, אם תוציא את הקליפסים ההיטסינק יצא.וכדי להוריד אותם אתה צריך להפעיל לחץ עליהם בצד האחורי של הכרטיס (לא הצד עם הליבה)
פורסם 2003 ביולי 2022 שנים תוציא את שני הפינים מההיטסינק המרכזי ואל תעסק עם הזיכרונות כי אתה עלול לתלוש אותם החוצה.
פורסם 2003 ביולי 2022 שנים מחבר ל-amiram ו- Sub X, ללחוץ על הפינים בצד השני של הכרטיס(לא איפה שהליבה) ואז זה יצא החוצה?תודה.
פורסם 2003 ביולי 2022 שנים ל-amiram ו- Sub X, ללחוץ על הפינים בצד השני של הכרטיס(לא איפה שהליבה) ואז זה יצא החוצה?תודה.בדיוק.שים לב שלכל תופסן יש מעיין שני שיניים ועליהם אתה צריך ללחוץ בזמן שאתה שולף את הסינק.. וכבר הגוף קירור ירד בקלות.
פורסם 2003 ביולי 2122 שנים יש כאלו שיש להם פין קטן תקוע בתוך הפין הגדול (שולפים את הקטן מקדימה ואז לוחצים על הגדול מאחורה עם שפיץ פלייר).הנה התמונה הכי קרובה שמצאתי, שולפים את פין 1 מהצד הקדמי ואז דוחפים את פין 2 מהצד האחורי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.