עבור לתוכן

מבקש את עזרתכם בשדרוג מחשב קיים

Featured Replies

פורסם

שלום, יש ברשותי את המפרט הבא:

לוח אם GA-K8NF-9 של ג'יגהבייט תומך ב SATA (לא חושב SATA2)

מעבד AMD ATHLON 3000 64bit

זיכרון KINGSTON DDR 512MB 400MHZ PC3200 X 2

HD 120GB WD 7200rpm 8MB SATA

כרטיס מסך Gainward GeForce 6600 PCX 256MB

אני רוצה לשדרג אותו כדי שיהיה יותר מהיר ויוכל להתמודד גם עם המשחקים החדשים שיצאו כמו GTA.

אני יודע שצריך כ.מסך חדש וזיכרון ואני רוצה גם להוסיף הארד דיסק.

אנא פרטו כאן את המלצתכם, כרגע אני מעדיף לא לקנות מחשב חדש אלא לשדרג את הקיים.

אשמח לשמוע את המלצתם, אני שוקל לבצע את הקנייה באייבורי לכן אם תוכלו לפרט את הקנייה מהמוצרים שם.

אני מודע לכך ששדרוג למחשב כזה לא יהיה אופטימלי אבל לא בקטע של לקנות מחשב חדש כרגע.

אני מניח ששדרוג בסגנון שאמרתי (כ.מסך חדש יותר + הארד דיסק + זיכרון) יעלה לי בסביבות ה 1000-1200 ש"ח פלוס-מינוס

תודה רבה,

פורסם

הלוח שלך תומך בזיכרון עד DDR400 כך שאין מה לשדרג זיכרון. בנוסף המעבד שלך יגביל מאוד כל כרטיס מסך חדש שתרצה להוסיף. אז בלי להחליף לוח ומעבד וכרטיס מסך וזיכרון אין לך מה לחשוב על GTA IV בכלל.

אני לא רואה הרבה ברירות חוץ ממחשב חדש. גם מחשב ב- 2000 ש"ח ייתן ביצועים טובים משמעותית מהמחשב שלך עכשיו. אז תשקול את זה ומקסימום תחסוך קצת כסף ותקנה משהו נורמלי.

פורסם
  • מחבר

מממ מבעס,

אולי אם ככה עדיף יותר ללכת לכיוון קנייה של PS2 אם מדובר רק על משחקים, לא?

פורסם

לא ממליץ לך לקנות PS2, סתם קונסולה ישנה שתוך כמה זמן תשעמם אותך, שמור את הכסף ותבזבז אותו על משהו יותר שימושי.

פורסם

מה התקציב שלך?

אפשר לקזז מפה ומשם ולהגיע למערכת דיי טובה אם אתה יודע להרכיב מחשב באופן פיזי כמובן בעצמך.

פורסם

אם באמת חשוב לך,ויש לך את הזמן והכח...הייתי שוקל למכור חלקים מהמחשב הקיים ומוסיף אותם לסכום שאתה מקצה לשדרוג.

כמו שאמרו כאן,אתה יכול להשיג מחשב איכותי משמעותית.

אופציה אחרת היא לנסות למכור רק את הכרטיס מסך ולהחליפו באיזה x1950 ולהוסיף זכרון.

פורסם

יש מעט מאוד מה לעשות עם החלקים . ניתן לנסות למכור את המחשב קומפלט אבל גם זה יהיה קשה ואל תצפה לקבל יותר יותר מ 400-500 ש"ח עבורו עם מזל.

בקשר לשדרוג - חבל על הכסף והזמן. כמו שאמרתי קודם - גם אם הוא ישים 2GB של DDR400 ו- X1950 עדיין המעבד יגביל אותו.

אה- ואנחנו בכלל לא יודעים איזה ספק יש לו...

פורסם

צודק....מה גם שאם יש רצון להריץ את GTA החדש כל שדרוג שהוא לא להחליף את הכל בערך,לא יריץ את המשחק..לא בצורה כיפית בכל מקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים