עבור לתוכן

צריך לשלוח מחר את המנילה ולא יודע מה לסמן

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם !! אני צריך לשלוח את המנילה עד מחר וזה דיי דחוף לי.

טוב, הקטע זה אני פרופיל 72 וזה חוסם את כל יחידות החי"ר.

אני בעיקרון בקטע של מחשבים, ואני עובר עכשיו כל מידי מיונים פה ושם, ואני נרשמתי לי"ג בעיצוב תכנה, ככה שקרבי אני לא חושב שאני אהיה.

אבל המנילה שלי לא קשורה כמובן ליחידות ההתנדבותיות, ואני לא יודע מה לבחור ובאיזו עדיפות.

את הסעיף על רצון לשרת בתפקיד לחימה אני מסמן "1".

ועכשיו אני מדרג את היחידות שמוצעות לי מ1 עד 5.

שריון

תותחנים

לוחם איסוף (מודיעין שדה)

לוחם חילוץ והצלה

לוחם במערך הנ"מ

איפה הכי טוב, מבחינת אנשים, תפקיד מעניין, יציאות טובות, תנאים, אוכל וכו'

הכיון שלי הוא: עדיפות ראשונה : נ"מ -בגלל התנאים של חיל אוויר.

עדיפות שניה : לוחם איסוף (מודיעין שדה) - שמעתי שזה יחסית נחמד, יציאות טובות, ועל ג'יפים כל הזמן.

עדיפות שלישית : תותחנים - כי זה חביב יחסית.

אני אשמח אם מישהו יוכל לספר לי מהנסיון שלו.

תודה !!

פורסם

אני יכול לענות לך רק בקשר לחיל האויר.

חיל האויר יש תנאים טובים, נכון.

זה לא אומר שיהיו לך יציאות טובות ויכולים לטחון אותך מפה עד להודעה חדשה.

ונ"מ לא מקבלים את התנאים של הג'ובניקים בחיל האויר.

ופלח"צ בדרך כלל סתם טוחנים שמירות.

ואם תבוא לקצין מיון ותגיד לו שאתה רוצה שריון או תותחנים הוא ישלך אותך לקב"ן... אף אחד לא רוצה שריון או תותחנים.

הם טוחנים ואף אחד לא נותן להם את הכבוד הראוי להם.

פורסם
  • מחבר

איך המודיעין שדה ?

פורסם

וואלה אני משרת במוד"ש עכשיו אני בפעילות אתה יוצא 11\3 מדי פעם יש פעילות מעניין המקסימום שתעשה במסע הוא 37 קילומטר אני עשיתי את המסע עם משקלים כי אין לי בעיות גופנית אני ממרץ 8 לקחתי על הגב איזה 35 אחוז במסע כומתה. מסלול תחינה אבל סבבה בסוף בוא לפלוגת וייפר יש לך מלא זמן מסלול רכוב זה 9 חודשים, רגלי זה 10 חודשים

פורסם
  • מחבר

מה בעצם עושים בנ"מ חוץ מבט"ש ??

פורסם

שיריון ! לוחמים בשטח ! יותר מחיר ומכל הסיירות המיוחדות גם יחד ! ;D

פורסם
  • מחבר

זהו שאני לא רוצה להיות הכי לוחם....שריון זה הכי מסוכן, ויציאות הכי גרועות.

פורסם

טנק שורד מערכה 1:03, פלוגת חיר 43 שניות !!!! לא שיחקת בworld in conflict ?

מעבר לכך - היציאות לא כאלה גרועות. לא יותר גרועות מחי"ר - ובטח שלא גרועות כמו בסיירות וכמו בתותחנים !

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול להגיע לחי"ר או לסיירות כמו שציינתי...ונראה לי שמי שמורעל על שייטת לא מתבכיין על יציאות

וזה ידוע שתותחנים זה "המקבילה" של שריון... והם שונים מהשאר.

פורסם

לך על מוד"ש, את יכול להיות גם בזיקית אין שם יותר מדי סיכון את יכול לצאת גם 8 פעמים רצוף, אם אתה רוצה איכות ויצאות סבבה ואחלה שירות על מוד"ש אני האמת רק התחלתי ואני מרוצה

פורסם

בקשר לשריון - לאט לאט מתחילים לזכות בכבוד של הציבור בחזרה ומגיע להם באמת, אחלה אנשים ותכלס זה גם מעניין, אבל כמו שאמרו היציאות לא משהו, אבל גם זה תלוי באיזה חטיבה אתה ואיפה הקו שלך, בכל מקרה - במקומך הייתי הולך על שריון.

נ"מ - כאן כנראה תקבל את הת"ש הכי גבוה ממה שיש לך לבחור אם תגיע לטק"א - 11\3 ואפשרות קידום כמעט בטוח בתפקיד. אם תגיע לטקטי (סטינגר), היה לך קצת יותר קשה אבל זה הכי קרוב שיש לחי"ר, הם עושים מעצרים ותופסים קוים.

פלח"צ - לא כדאי.

פורסם

שמע,קראתי את מה שכתבו פה ואני רוצה להגיד לך שממש לא משנה מה תרשום להם.. הצבא ישים אותך איפה שהוא צריך,אם הייתה כשיר לחי"ר אז הצבא היה שם אותך בחי"ר (ואז אתה יכול לבכות להם שאתה רוצה גולני/צנחנים..-וולאק עם כל הבקשות שלי בסוף נתנו לי נח"ל), ואם הוא היה צריך שירונרים באותה תקופה(חסר אנשים השיריון,למשל) אז הוא ישים אותך בשיריון,ואז הוא יקרא לזה השבחת גדודים.כך שממש לא משנה מה תרשום להם.המנילה הראיונות הצווים הראשונים כל זה בולשיט.זה מה שאתה לומד אח"כ בשירות משיחות עם החיילים בגדוד/בפלוגה שלך.-אז תשמע לי אין לך ממש מה לשבור את הראש,תגיד תודה ויאלה שיפשוף נעים!

פורסם

כן אבל נניח שיש מקום גם בנ"מ וגם בשיריון וסימנתה במנילה קודם שיריון אז יקחו אותך לשיריון.

הצרכים של הצבא והצרכים של הפרט שלובים זה בזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים