פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים לאחר שקיבלתי את ה- PS3 התנסתי קצת ביצירת חשבון PSN. זה מה שהיה:1) ניסיתי ליצור חשבון אמריקאי (US), אבל הוא לא קיבל שום כתובת והתהליך נכשל.2) יצרתי חשבון ישראלי, אבל ה- PS Store הייתה חסומה בפני.3) יצרתי חשבון בריטי (UK), הכל טוב - נרשמתי בהצלחה והורדתי כמה דמואים - אך שמתי שדמואים של משחקים כמו RE5 חסרים, ואני מנחי שזה בגלל שהחשבון אינו אמריקאי.השאלה היא - לאיזו מדינה כדאי לשייך את החשבון, ואיזו כתובת לשים כך שזה יעבוד?תודה
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים אני הייתי ממליץ לך לפתוח חשבון גם לחנות האירופאית ובנוסף גם לחנות האמריקאית.למרות שאני כמעט תמיד נכנס רק לאמריקאית כי היא הרבה יותר נוחה...הכתובות היא :USACALIFORNIAמיקוד 90002כל השאר אתה יכול לרשום סתם
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים כי לפעמים יש דברים שונים בשתי החנויות.וגם אם אתה קונה משחקים שלמשל משחק אחד NTSC ואחד PAL אז אתה לא תוכל להוריד תכנים מהחנות האמריקאית ל PAL וההפך.לי קרה כזה דבר, אז פתחתי עוד משתמש אסיאתי ואני יכול בכיף להוריד דרך המשתמש הזה.
פורסם 2009 בפברואר 2316 שנים it's called google, bitch.http://en.wikipedia.org/wiki/Sales_taxes_in_the_United_States
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.