עבור לתוכן

מה עדיף: Edimax 6524N או D-LINK DIR-615

Featured Replies

פורסם

הגיע הזמן להחליף נתב. אני מתלבט בין שני הדגמים האלה. רציתי לשאול מה טוב יותר במחינת אמינות ועמידה בעומסים. יש לציין כי חשוב לי מאוד יכולות של Port Forwarding, Firewall, Virtual Server ופחות טווח הקליטה כי גם עם הנתב הישן שלי יש קליטה בכל הבית.

הבעיה שלאחרונה הנתב מתחרפן שיש יותר מידי חיבורים בביטורנט או כשמחברים יותר משני מחשבים ולכן אני צריך להחליף אותו.

אז אני פונה לעצת המומחים מה עדיף יותר Edimax או DLink (אני מחובר ב-ADSL אם זה משנה משהו)

פורסם

איזה נתב יש לך היום?

לאור הדרישות שלך, אני נוטה להמליץ על ה-EDIMAX.

פורסם
  • מחבר

כיום יש לי DLINK אבל כמו שאמרתי הוא לאחרונה התחיל לזיף ואני צריך להחליף. אם זה לא קשה אפשר לדעת מה טוב יותר ב-Edimax?

פורסם

המעבד שלו יותר חזק ולכן הוא יכול להחזיק יותר חיבורים מה-DLINK. מבחינת הביצועים, ה-DLINK מבוסס ATHEROS בעוד ה-EDIMAX מבוסס RALINK ולכן צפוי שקצב העברת הנתונים האפקטיבי והטווח של ה-DLINK יהיה טוב יותר. מכיוון שאתה מתמקד בחיבורים -- אני ממליץ על ה-EDIMAX. אם היית מדבר על טווח, כנראה שהייתי ממליץ על ה-DLINK למרות שההבדל לא יהיה גדול מאוד.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, רק אם אפשר עוד שאלה אחת לפני שאני משתכנע. האם Edimax תומך ב-Static DHCP כמו שיש ב-Dlink? כלומר לכתובת MAC מסוימת לתת תמיד את אותה כתובת IP

פורסם

תומך.

פורסם

תודה רבה, רק אם אפשר עוד שאלה אחת לפני שאני משתכנע. האם Edimax תומך ב-Static DHCP כמו שיש ב-Dlink? כלומר לכתובת MAC מסוימת לתת תמיד את אותה כתובת IP

הוא תומך בכך. תוריד מהאתר של EDIMAX אם המדריך למשתמש של הנתב (וגם את זה של DLINK) ותשווה בינהם... יכול להיות שתמצא שיש ב-DLINK אופציות שיגרמו לך דווקא לבחור בו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים