פורסם 2003 ביולי 1922 שנים זה הכרטיס שלי: asus geforce2 gts\ v7700 pro deluxe 64mb sgram.הוא עלה לפני כשנתיים 1700 שקל, לאיזה כרטיס אפשר להשוות תביצועים שלו?*כל משחק עולה לי בהגרות מקסימום ואין בעיות.
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים מחבר יש לציין שלכרטיס יש יציאת SVIDEO יציאת VIDEO רגילה, יצאה למסך, ויש לו VIDEO IN ויצאה למשקפיים תלת מימדיות שקיבלתי עם הכרטיס, בקופסא שקניתי אותו קיבלתי 7 דיסקים עם משחקים ותוכנות לכרטיס.
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים וואוווחתיכת באנדל!נשמע כרטיס שממש שווה את הכסף שהשקעת בו בזמנו... חבל שהיום כבר אין כאלו
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים בחינת ביצועים די דומה ל MX440 (לא אלו שמוכרים היום ב 250 ש"ח, אלא המקוריים עם בקר זיכרונות 128 ביט).VIVO זה VIVO, לא קשור בכלל לכרטיס.
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים אממ...לפי ידיעתי , הכרטיס לא תומך כבר בהתקנים הנוכחיים כמו דיירטיקס 8 וכאלה אז איך הוא מעלה משחקים בכלל ?
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים מחבר vice city עובד על הגדרות מקסימום רץ חלק ובאיכות מעולה!גם ככה ENTER THE MATRIX על הגדרות מקסימום עובד מצויין!
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים אממ...לפי ידיעתי , הכרטיס לא תומך כבר בהתקנים הנוכחיים כמו דיירטיקס 8 וכאלה אז איך הוא מעלה משחקים בכלל ?הוא תומך בכל מה ש GF4 MX תומך, זה עדיין מספיק להריץ את רוב המשחקים - אבל לא בצורה משכנעת.
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים את DOOM 3 הוא גם יריץ אני הייתי מחלק את הכרטיסים לשניים עם AA AF ובלי AA AF או לחילופין לכאלה שמסוגלים לתת תצוגה איכותית וכאלה שלא.משחקים תמיד נבנו כך שכל גרוטאה תריץ אותם בצורה סבירה אבל זה לא מדד לכלום כל ההבדל נמצא באיכות התצוגה
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים מחבר את DOOM 3 הוא גם יריץ אני הייתי מחלק את הכרטיסים לשניים עם AA AF ובלי AA AF או לחילופין לכאלה שמסוגלים לתת תצוגה איכותית וכאלה שלא.משחקים תמיד נבנו כך שכל גרוטאה תריץ אותם בצורה סבירה אבל זה לא מדד לכלום כל ההבדל נמצא באיכות התצוגהמה זה AA AF ?
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים vice city עובד על הגדרות מקסימום רץ חלק ובאיכות מעולה!גם ככה ENTER THE MATRIX על הגדרות מקסימום עובד מצויין!תגדיר מצוייןוגם על איזה רזולוציה בדיוק אתה משחק? גם עם GF4 TI4200 מסוק לקראת נחיתה לא עושה הכי טוב לקצב הפריימים
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים מחבר אני משחק בכל המשחקים על רזולוציה 1024* 768 32 ביט.עריכה: המשחקים נראים מצויין והפעלתי את כל האפשרויות שאפשר להפעיל, אין תקיעות ועצירות במשחק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.