עבור לתוכן

יש כאן אנשים מגבעתי?

Featured Replies

פורסם

הגיע הזמן לשלוח מנילה ואני רוצה להתגייס לגבעתי. הבעיה היא שאומרים שהאנשים בגבעתי זה ערסים שעושים שכונה ויש הרבה בעיות משמעת, ואני רוצה לשרת עם אנשים נורמלים. מישהו שמכיר יכול לאמת אם הרוב שם באמת ערסים או לא?

ויש פה עוד מישהו שאמור להתגייס ביולי הקרוב ורוצה לגבעתי?

פורסם

אין כזה דבר אנשים נורמלים, אתה תפגוש כל כך הרבה סוגים של אנשים שלא חשבת אפילו.

וערסים יש בכל מקום, ואם כבר אז בגולני יש יותר.

גבעתי נחשב יותר לחטיבה רוסית אם כבר.

פורסם

עם כבר דעות 'עדתיות' חירניקים נחשבים הדפוקים באותו טווח פרופיל . כול מי בעל תעודת בגרות טובה מהממוצא או 1 בעל מקצוע מועומד ליחידות יותר 'שוות' .

פורסם

תלוי איזה גדוד בגבעתי, רתם ושקד סבבה, צבר זה הערסים :smile1:

פורסם

גם במסייעת שקד יש פול ערסים, ברובאית לא חסר והמבצעית גם לא פראיירית.

פורסם

כשלחצתי על הכותרת הייתי בטוח שהתוכן יהיה "אז אני אדבר לאט".

פורסם
:lol:
פורסם

עם כבר דעות 'עדתיות' חירניקים נחשבים הדפוקים באותו טווח פרופיל . כול מי בעל תעודת בגרות טובה מהממוצא או 1 בעל מקצוע מועומד ליחידות יותר 'שוות' .

פשוט בושה מה שכתבת עכשיו!!!

יחידות יותר נחשבות עלאיק :bash:

מה שהחירניקים עושים זה דבר בעל חשיבות עליונה בצה"ל לא פחות משום תפקיד אחר!!!

כל היחידות המובחרות של חי"ר נמצאות בין הדברים הכי נחשבים ומובחרים בצה"ל!

אני לא יכול לאמר שאין ערסים בחי"ר, אבל בכל מקום תמצא חרא של אנשים מסוג כזה או אחר. נאמר פה שבגולני יש הכי הרבה ערסים, אבל בסופו של דבר במלחמה גולני הוכיחו את עצמם יותר מכולם!

אני אישית יכול לאמר שיש לי תעודת בגרות טובה, ויש לי את האופציה ללכת ל-י'ג ואז לממר"ם או 8200 או משהו בסגנון, אבל אין דבר שאני יותר רוצה מחי"ר!! ואת היחידה הכי קרבית שאני אוכל להגיע אליה! ואני מכיר עוד לא מעט אנשים במצב בדיוק כמוני שרוצים חי"ר בעדיפות ראשונה ולא מחוסר אופציות אחרות.

אני יכול כתוב עמודים שלמים על כמה שחי"ר זה חשוב ותורם למדינה ולך! אבל אחרי מה שכתבת זה פשוט נראה לי בזבוז זמן!!!

תתבייש לך!

פורסם

וואו כל כך הרבה רוח מלחמה באדם אחד.. הרבה זמן לא ראיתי את זה..

מאיזה קיבוץ אתה? ;)

לא סתם אתה כל כך נלהב מהחי"ר ואני בטוח שיש דברים יותר תורמים למדינה ולך בטח מאשר ללכת ולרוץ ברפיח..

אם אתה הולך לממר"ם מבחינה שכלית וניסיון זה נותן לך הרבה יותר ורוב הסיכויים שתשמש בזה הרבה יותר מאשר לדעת לרוץ ברפיח.. (לא שאני מזלזל גם זה חשוב אבל תיקח הכל בפרופורציה...)

ולמדינה זה יעזור כשתהיה מלחמה אתה תחסוך הרבה דם וכאב לחיילים ולמשפחות...

פורסם

לא הבנתי עוד מה הבעיה עם ערסים...

אתם ביכלל יודעים מה זה ערס?

ערס זה אחד שמתלבש כמו:(הנה הדימוי של הערס המצוי)כובע ניייק שחור/לבן ג'נס נעלי שוקס לרוב וחולצה עם פסים לרוב וגורמטים מכסף ושרשרת עם טבעת

ערס זה לא אחד עם אופי של ערס שלרוב אנשים טועים

יש גם מלא ''ערסים'' שיש להם אופי טוב שאני מכיר מלא כאלה ואין לי בעיות איתם

פורסם

יש כמה צורות לזהות ערס אבל זה לדיון אחר אני אפרט רק כמה מהם:

1)גר בבת ים.

2)חושב שכל העולם שייך לו וכולם חייבים לו.

3)מתלבש כמו שתיארת...

פורסם

פשוט בושה מה שכתבת עכשיו!!!

יחידות יותר נחשבות עלאיק :bash:

מה שהחירניקים עושים זה דבר בעל חשיבות עליונה בצה"ל לא פחות משום תפקיד אחר!!!

כל היחידות המובחרות של חי"ר נמצאות בין הדברים הכי נחשבים ומובחרים בצה"ל!

אני לא יכול לאמר שאין ערסים בחי"ר, אבל בכל מקום תמצא חרא של אנשים מסוג כזה או אחר. נאמר פה שבגולני יש הכי הרבה ערסים, אבל בסופו של דבר במלחמה גולני הוכיחו את עצמם יותר מכולם!

אני אישית יכול לאמר שיש לי תעודת בגרות טובה, ויש לי את האופציה ללכת ל-י'ג ואז לממר"ם או 8200 או משהו בסגנון, אבל אין דבר שאני יותר רוצה מחי"ר!! ואת היחידה הכי קרבית שאני אוכל להגיע אליה! ואני מכיר עוד לא מעט אנשים במצב בדיוק כמוני שרוצים חי"ר בעדיפות ראשונה ולא מחוסר אופציות אחרות.

אני יכול כתוב עמודים שלמים על כמה שחי"ר זה חשוב ותורם למדינה ולך! אבל אחרי מה שכתבת זה פשוט נראה לי בזבוז זמן!!!

תתבייש לך!

תמיד יש יוצא מין הכלל . אבל הצבא לא בדיוק שואל אותך לאן לשלוח אותך . קודם הוא בורר את אלה שהכי מתאימים למקצועות בעלי הדרישות הגבוהות . כמה אנשים ראית שאמרו לא לקורס טיס בצבא ? שים לב שבחירניקים יש הכי הרבה חיילים בעלי פרופיל קרבי שאינם מתאימים לשום מקצוע אחר בעלי אותו טווח פרופיל בלי לעליב . לדעתי יג' יותר גרועים מאלה שמורידים פרופיל רק כדי לא לשרת ביחידות קרביות . או שאתה לומד הנדסאי ומעלה או שאתה הולך למקצוע שהולם את הפרופיל שלך . בעיניין איפה שירתי תקעו אותי על 45 נירולוגי (אי אפשר לזייף נירולוגי ) ככה שאצלי זה מחוסר בררה לאיפה ששלחו אותי אני הייתי הראשון שהולך להיות קרבי .

פורסם

יש כמה צורות לזהות ערס אבל זה לדיון אחר אני אפרט רק כמה מהם:

1)גר בבת ים.

2)חושב שכל העולם שייך לו וכולם חייבים לו.

3)מתלבש כמו שתיארת...

1.ממש לא בכל עיר יש תערסים שלה אני מאזור ב'ש וגם לא חסר

2.מה זה קשור בכלל ומאיפה הבאת אתזה?

3.נכון

יש המון אנשים שחושבים שההגדרה של ערס זה דבר הפוך לגמרי כמו כאלה ששומעים דיכאון שזה אני ואני בכלל לא ערס ולא מתלבש ככה או באופי כזה

פורסם

לשמוע דיכאון לא..

אבל אחד שחושב שהכל מגיע לו ואם לא נותנים לו הוא צועק ומתעצבן זה ערס מצוי!

בכל עיר את הערסים שלה אבל לא בכל עיר יש את הערסים של בת ים..

פורסם

חברה שלא תיתבלבלו לבוש וסיגנון מוזיקה לא מצביעים על כלום , אבל דיבור יכול לתת לך קורות חיים של הבן אדם בשנייה .

אגב אני מכיר ילד שהוא כולו ניראה ערס מתנהג יחסית ערס שומעה מוזיקה של ערסים אבל מה הוא הולך לגאמא וזה הכי הורג אותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים