עבור לתוכן

BUG vs OFFICE DEPOT

Featured Replies

פורסם

אין דבר כזה Avi סטנדרתי.

זה בטח קורא divx/xvid או משהו כזה.

פורסם

נו לזה התכוונתי, יש AVI בקידודים שונים ומשונים שהנגן לא יודע איך להסתכל עליהם (כל הHQ למינהם וכו)

פורסם

שימציאו שם חדש.. אני לא מבין MP5.. מה מי חושב שזה באמת ככה ?? לא אנשים שבאמת משתמשים בנגני מוזיקה...

מי שמבין גם לא יקנה כל נגן בשקל 90.

פורסם

בנגני הMP9 יהיה כבר מזגן ומכונת אספרסו כפונקציות :xyxthumbs:

פורסם

לסינים יש שיטות שיווק מוזרות

נגני MP4 לא יודעים לנגן שום קובץ וידאו MPEG כלשהו, נגנים שיכולים נקראים MP5...

פורסם

סתם גימיק שיווקי חדש לכל האידיוטים של מדינת ישראל. אני כל יום שומע "יש לכם MP5?" באחת המשמרות נמאס לי ועניתי ללקוח "יש לי MP6, יותר טוב". האידיוט קנה iriver e100. העיקר שיחייה בסרט שיש לו את הטוב ביותר.

פורסם

פנטיום 5 ופנטיום 6....

פורסם
  • מחבר

סתם גימיק שיווקי חדש לכל האידיוטים של מדינת ישראל. אני כל יום שומע "יש לכם MP5?" באחת המשמרות נמאס לי ועניתי ללקוח "יש לי MP6, יותר טוב". האידיוט קנה iriver e100. העיקר שיחייה בסרט שיש לו את הטוב ביותר.

E100 אחלה מכשיר

אבל אם הוא מגלה את הדיון הזה, הוא יכול לפרק לך ת'צורה בתביעה משפטית :)

הטעיית לקוח בצורה כזאת יכולה לתת לו הרבה כסף.

פורסם

כל עוד זה נותן פרנסה סיניים ומאות חנויות בארץ, אני לא מבין מה רע בזה, הצרכן המפגר משלם על זה.

פורסם

MP3 player is a device with in-built audio player (MP3, WMA, sometimes OGG format). Sometimes it also offers in-built radio.

MP4 player is also a video player and can show images in JPG/BMP/GIF formats. It must offer a nice screen etc.

MP5 is something new and usually used in marketing and a MP5 device must have in-built camera, radio, video and of course music player.

פורסם

לא הבנתי מה המקור אומר, האם הוא אומר שיש דבר רשמי כזה או לא?

בכל מקרה, מכיוון שזה הולך לפי הקובץ לדעתי בלתי אפשרי לומר שיש דבר כזה בכל מקרה, גם אם זה משלב פותר משוואות קוונטיות.

MP5 זה סך הכל רובה מגניב וטוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים