עבור לתוכן

לראות סרטים בפורמט HD 1080P במחשב באיכות הכי גבוהה מה דרוש?

Featured Replies

פורסם

או שכל media player למינהם שיש במחשב צריך לנגן את זה באיכות הכי גבוהה?

פורסם

כל נגן יכול לנגן קבצים אלו בתנאי שהתקנת קודק מתאים.

תתקין את חבילת הקודקים של k-lite.

צפייה נעימה

פורסם
  • מחבר

וואלה הורדתי איזה קליפ באיכות HD 1080P ,הסתכלתי ואיכות הוידאו טובה אבל לא כמו שציפיתי ,היה יום אחד שבו נכנסתי לחנות טלווזיות LCD ופשוט התרשמתי מהאיכותשל איזה סרט אחד היה אפשר לזהות כל שערה,חצ'קון,נקודה וכ"ו אצל הבן אדם

ויש לי כרטיס גרפי תומך HD + מסך מחשב תומך full hd 1920x1200 22inch

עכשיו אני יודע פחות או יותר שזה גם תלוי בגודל הקובץ שאותו אני רוצה לנגן כלומר ככל שהקובץ גדול יותר ככה יש יותר מידע בתמונה כלומר איכות גבוהה יותר ,

איזה גודל של קבץ אני צריך בשביל סרט למשל של שעה וחצי כדי לראות באיכות כזאת שאני מדבר עליה?

למשל כמו שוקל דיסק מקורי של סרט HD ?

פורסם

שמע גם אני ניסיתי סרט HD (ליתר דיוק resident evil degenerations), באיכות 1080P

ועדיין שמתי לב שיש קצת קריעות...לא יודע למה, אולי בגלל שהמסך שלי הוא 1680*1050 והרזולוציה של הסרט גבוהה יותר, או שאין לי מקודדים טובים...

אני גם כמוך בדיוק חושב :-\, כשראיתי בחנות HD על מסך LCD גם התלהבתי רצח.

אני לא יודע בדיוק מה זה תלוי.

פורסם
  • מחבר

אז נשמח לתגובות מאנשים שמבינים בתחום...

תודה מראש.

פורסם

זה תלוי אך ורק באיכות הסרט שיש ברשותך, אם הורדת קליפ והוא לא נראה משהו אז הקידוד שלו לא ממש טוב, יש ברשותי למשל את הסרט מדגסקר 2 ברזולוצייה של 1920*1080 ,אני צופה בו במסך שלי 22" ,פשוט לא יאומן איך רואים ,לא ראיתי כזאת איכות בחיים ,ומצד שני יש ברשותי את טרוייה שהקידוד שלו טיפה פחות טוב אז אני רואה את ההבדל, ז"א עדיין רואים מצויין אבל בהשוואה לקידוד מושלם זה פחות טוב, ד"א כשהלכת לחנות וראית איכות זה מדיסק מקורי של סרט HD ככה שאין שום קידוד נוסף על המקורי ולא נפגעת האיכות ,אחרי הכל בכדי לכווץ את הסרטים האלה שיקחו כמה שפחות נפח מורידים איכות בשורה התחתונה, בקיצור, הכל תלוי בקובץ שאתה פותח, אין שום בעייה במסך שלך ולא במחשב ולא בשום מקודד, כל עוד הסרט עובד אז אין בעייה .

פורסם
  • מחבר

דיסקים מקוריים של HD באים על דיסק DVD או על Blu-ray Disc בלבד?

כלומר אם יש לי בכלל אפשרות לנגן דיסק מקורי של HD בכונן ה DVD של המחשב?

פורסם

דיסקים מקוריים של HD באים על דיסק DVD או על Blu-ray Disc בלבד?

כלומר אם יש לי בכלל אפשרות לנגן דיסק מקורי של HD בכונן ה DVD של המחשב?

סרטי HD מקוריים באים היום רק בפורמט של בלו-ריי. הפורמט HDDVD הפסיד (נשארו כמובן הסרטים שיצאו בזמנו בפורמט הזה). בכל מקרה כונן DVD רגיל לא יקרא אף אחד מהפורמטים האלה.

אתה צריך כונן בלו-ריי. יש כוננים למחשב שהם צורב DVD וגם קורא (אבל לא צורב) בלו ריי. הם די זולים כיום יחסית.

---

ולגבי זה שקליפים לא נראו מלהיבים על מסך המחשב. קודם כל קחו בחשבון שמסכי מחשב פשוטים הם עם פאנל נחות יחסית לטלויזיה HD, אז זו סיבה אחת.

שנית, לא כל סרטי HD הם באותה איכות תמונה, תלוי באיזה איכות צולם הסרט, איזה המרות הוא עבר וכו'. אם למשל תראה את הקליפים בHD שיש באתר של אפל תראה שחלק מהם מרשימים יותר וחלק פחות, למרות שכולם HD.

http://www.apple.com/trailers/

פורסם

למשל כמו שוקל דיסק מקורי של סרט HD ?

מקור 1:1 של בלו ריי שוקל כ 35-45 ג'יגה.

מדובר על ביטרייט של בסביבות ה 40mbps לעומת בין 8 ל 20 בקידודי רשת.

פורסם
  • מחבר

אחלה...

מה המחיר לערך היום לסוג של כונן למחשב שמנגן דיסקים של Blu-ray ?

פורסם

אחלה...

מה המחיר לערך היום לסוג של כונן למחשב שמנגן דיסקים של Blu-ray ?

בזאפ ראיתי ב 750.

http://www.on-off.co.il/?action=p650330

תוריד את זה ותבדוק קודם אם המחשב שלך יכול להריץ סרטי בלו ריי (מקוריים הרבה יותר כבדים מאשר ריפים שיש באינטרנט)

http://www.cyberlink.com/stat/bd-support/enu/index.jsp

(טוב בעצם ראיתי עכשיו את המפרט שלך, אז לא אמורה להיות שום בעיה עם זה...)

פורסם

לא זול,

המחיר שמצאתי באייבורי הוא 1400 שקל לדגם LG.

פורסם
  • מחבר

וואלה עדיף לחכות אם זה בנתיים וכנראה להסתפק באיכות בינונית (HD אחרי קידוד).

מישהו יודע איפה מוציאים כתוביות בעברית שמסונכרנים לסרטי HD?

פורסם

sratim.co.il

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים