עבור לתוכן

זקוק למפרט בסביבות 2500 למוזיקה

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי (מפרט בצד) גוסס הספק נהרס וגם הלוח כנראה.

אני זקוק להצעה למחשב בסביבות 2500+-

ללא הארד דיסק(אני יקח את ה-SEGATE 500GB) שיש לי כרגע.

עכשיו נמאס לי מהמארז הגדולים והכבדים, אני רוצה מארז קטן סגנון HTPC כזה או משהו באזור.

אין צורך במסך מקלדת וכו'...

המחשב הוא למוזיקה ואינטרנט-יש צורך בכרטיס קול קצת מעל לממצוע לא משהו היסטרי.

תודה!! (אפשר לחרוג טיפה מהתקציב אם ממש חייבים)

פורסם

עם איזה מערכת אתה שומע מוזיקה? לפי זה צריך להתאים את התקציב של הכרטיס קול (אין טעם בכרטיס יקר בשביל רמקולים פשוטים).

אם חשוב לך השקט של המחשב, אז כמובן להשקיע במארז טוב, אבל גם בספק כוח איכותי ושקט וכנ"ל למאווררים.

אין טעם להשקיע במארז "שקט" (כלומר אוטם קול) אם הרכיבים עצמם מאוד רועשים.

פורסם

בקיצור, תן יותר פרטים על הרצונות שלך.

פורסם
  • מחבר

בעיקרון יש לי לוג'יטק X230 פשוטים, אבל לרוב אני שומע עם אוזניות של סנהייזר IE7,קבצים ב-320 ומעלה

או FLAC.

אני לא רוצה כרטיס קול מטורף,רק איזה X-FI או משהו מהזולים יותר בסביבות 300-400 שקל שאני ישמע דרך המחשב זה יהיה יותר נורמלי.

עכשיו יש לי כרטיס מסך 7800GT שאני יכול להשתמש בו אלא אם אפשר ב-400 שקל למצוא משהו ברמה שלו.

השקט חשוב אבל פחות,יש לי בחדר המון אבק אז אני צריך משהו בלי 6 מאוורר 120 מ"מ, מארז קטן חמוד ואפקטיבי, אם צריך

להעלות את התקציב אז גם אפשר.

בכל אופן הוא עלה ל-2500.

פורסם

אז לפני שאני אבנה אחד, אתה הולך לשחק משחקים? איזה ? אם בכלל.

פורסם

בעיקרון יש לי לוג'יטק X230 פשוטים, אבל לרוב אני שומע עם אוזניות של סנהייזר IE7,קבצים ב-320 ומעלה

או FLAC.

אני לא רוצה כרטיס קול מטורף,רק איזה X-FI או משהו מהזולים יותר בסביבות 300-400 שקל שאני ישמע דרך המחשב זה יהיה יותר נורמלי.

עכשיו יש לי כרטיס מסך 7800GT שאני יכול להשתמש בו אלא אם אפשר ב-400 שקל למצוא משהו ברמה שלו.

השקט חשוב אבל פחות,יש לי בחדר המון אבק אז אני צריך משהו בלי 6 מאוורר 120 מ"מ, מארז קטן חמוד ואפקטיבי, אם צריך

להעלות את התקציב אז גם אפשר.

בכל אופן הוא עלה ל-2500.

אם ככה אז לגבי כרטיס קול לך על XFI MUSIC או GAMER (הם זהים בעקרון במפרט שלהם), שאמורים להכנס לתקציב שלך. אל תלך על ה XFI AUDIO כי הוא כרטיס לא משהו.

פורסם
  • מחבר

לא משחק בכלל משחקים ,אבל אני רואה מדי פעם סרטים אז אני לא רוצה כרטיס מסך עילג שיכביד על המחשב.

רק שהווינדוס ירוץ כמו שצריך וסרטים ירוצו טוב... נראה לי משו בסגנון 4670 כזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים