עבור לתוכן

מחפש חצובת שולחן לטיול בארה"ב בתקציב של 100-300 שקל מ-bh

Featured Replies

פורסם

ה-Sprint Pro היא חצובה נחמדה וקלה, אבל היא לא מאוד יציבה. אם אתה יכול לחיות עם משקל גבוה יותר, לך על חצובה אחרת (למשל זו או זו). אם לא, נסה אותה לפני שאתה קונה.

פורסם

לגבי הראש, ה-BH2 של Smith_Victor נראה פנטסטי בשביל המחיר שלו. התכונות שלו דומות ל-Giottos MH-1001-652, אבל המחיר נמוך בהרבה. מעניין אם יש קאטצ', כי הראש של Giottos בעצמו עולה שליש~חצי מראשים דומים של חברות יקרות יותר (כמו Gitzo למשל). בזמנו קניתי שני ראשים כאלה של Giottos, אבל היום הייתי נותן צ'אנס ל-BH2.

אופציה מעניינת נוספת - Sunpak Pistol Grip. נראה כמו חיקוי קל משקל לראשים דומים של סליק, אבל במחיר נמוך יותר. אני משתמש בסליק AF2100 עם החצובה הגדולה (Giottos MT9180) והוא ממש כיפי לשימוש. הראש של Sunpak נראה בעל משקל הגיוני יותר לחצובה כמו ה-Sprint Pro, ואולי אפילו מתאים לחצובת שולחן. אין לו שליטה על Friction כמו ה-BH2 ופלטות השחרור המהיר שלו לא סטנדרטית, אבל מבחינת מהירות שימוש אין ספק שהוא יהיה עדיף.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובות אורן.

העניין הוא שמייחד את ה-Sprint pro זה המשקל שלה. החצובה מתחברת לתחתית של התיק שלי עם רצועות, וחשוב לי מאוד שהיא תהיה גג קילו 200 כולל ראש.כך שהחצובה עם אחד הראשים שהמלצת לי - יושב לי בול. וגם מבחינת מחיר,יוצא לי ביחד 500 ש"ח.

אני חושב שהכי טוב שאלך לפוטופים ואנסה את החצובה(Slik sprint) כדי לבדוק את היציבות.במקרה הכי גרוע מורידים את הגריפ(שכולל עוד 4 סוללות) ונראה איך זה הולך.

בכל מקרה הייתי רוצה לדעת מבין שני הראשים, ה-BH2 יותר קורץ לי משום מה , אולי בגלל המיתוג השונה שלו.איני יודע.

מה אתה אומר ?

פורסם

להוציא את הנושא של מהירות התפעול, ה-BH2 אמור להיות ראש טוב יותר. הוא תומך במשקל גדול יותר וכולל שליטות על Panning ו-Friction. מתאים יותר לעבודה מדוייקת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים