פורסם 2009 במרץ 916 שנים אני אומר, לך על זה בעיתונות הגדולה. זה שאתה מייצר חומר כמעט כל יומיים אין הרבה שעושים טור כזה בכלל- בוואלה וכולי יש גם אבל הם לדעתי פחות ברמה ממך.
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים מחבר אני אומר, לך על זה בעיתונות הגדולה. זה שאתה מייצר חומר כמעט כל יומיים אין הרבה שעושים טור כזה בכלל- בוואלה וכולי יש גם אבל הם לדעתי פחות ברמה ממך. המון תודה! נראה אולי גם זה יבוא בעתיד.. בינתיים אתה מוזמן להמשיך לפקוד את הבלוג ולראות את הדמויות מתפחתות לאט-לאט...
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים כיף לראות את ההתפתחות, והסטריפים של השש-בש והבוץ בקפה שחור קולעים בצורה די טובה לנקודות שהזכרתי בפוסט הקודם.
פורסם 2009 במרץ 1316 שנים מחבר כיף לראות את ההתפתחות, והסטריפים של השש-בש והבוץ בקפה שחור קולעים בצורה די טובה לנקודות שהזכרתי בפוסט הקודם. אתה רואה?! אני ילד טוב, אני לומד... ;D
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים מחבר ראיתי שיש לך 2 חוברות קומיקס הן בקומיקס וירקות?כן הן שם - "קבר השייח" ו"יומן ישראלי". החוברות הן בסגנון ממש שונה מהסטריפ וריאליסטיות יותר.ובעוד כמה חודשים לקראת פסטיבל הקומיקס בסינמטק ת"א אוציא חוברת שלישית בשם "מרד", שתעסוק בתקופת ימי הביניים (מספר דוגמאות יש באתר שלי כמו גם דוגמאות מ"קבר השייח").
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.