עבור לתוכן

בלוג קומיקס חדש

Featured Replies

פורסם

הי,

העלתי לרשת בלוג קומיקס-רשת חדש בשם: "שנייה לפני שגולש".

בבלוג אעלה מדי כמה ימים קומיקס-סטריפ אקטואלי קצר שאני מקווה שישעשע לכם קצת את היום.

הקישור לקומיקס הוא:

http://moshikgulst.blogspot.com/

אשמח לשמוע תגובות :)

מושיק

פורסם

חלק מעלים גיחוך קל וחלק ממש יבשים בכל מקרה ישר כוח אני יעקוב איך מתקדם :yelclap: :yelclap:

פורסם

ככה , על כל מקרה - שווה מעקב ואיחולי בהצלחה .

חמוד ההוא עם היי טק :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות,

עם הזמן הדמויות יתפתחו, יתתוספו חדשות ואני מקווה שהסטריפ יתגבש יותר.

בכל מקרה על מנת להתעדכן בסטריפים חדשים וגם באיורים בעתיד אתם מוזמנים להצטרף לקבוצה החדשה בפייסבוק:

http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=55346915263&ref=ts

פורסם

הבדיחות עצמן, חוץ ממשפט או שניים, לא דיברו אלי בכלל.

מצאה חן בעיני האסתטיקה של האיורים. הסתכלתי גם על ציורים אחרים שלך בסגנון דומה ומאד אהבתי.

פורסם

חביב.

אם תוכל להשתמש בפונט ברור יותר זה יוערך מאוד :)

פורסם

ובכן, אני חייב לציין שהפרודוקטיביות שלך מרשימה מאוד. קצב של סטריפ חדש כל יומיים זה דבר לא פשוט בכלל, במיוחד לאור העובדה שאתה עובד על פרוייקטים מושקעים כמו הקומיקס rebellion שנראה מבטיח.

לעומת זאת, הסטריפים נכון לעכשיו בינוניים+ לטעמי, ואני חושב שהבעיה העיקרית במתווה הנוכחי היא העובדה שהקומיקס שלך מבוסס יותר מדי על הטקסט, ואין מספיק אלמנטים ויזואליים שיתרמו להומור, או שהבדיחות / פאנצ'ים כלל לא מסתמכים על ההיבט הויזואלי בקומיקס, וזה חבל.

נוצרות כאן בעצם 3 בעיות -

ראשית, לאדם שצופה בסטריפ של קומיקס אין את הסבלנות לקרוא כמות נכבדה של טקסט, כשה build-up לפאנץ' הסופי הוא ארוך. (אצלך הוא לא ממש ארוך מדי, אבל מתחיל להגיע לקו הזה). ולכן בפאנץ' אתה קצת מאבד אותו.

שנית, סגנון האיור שלך אמנם מינימליסטי ואסתטי, אבל אם הוא לא מהווה חלק מהותי בהומור (אפילו אם מדובר בפריים האחרון בלבד), זה גורם לתחושה שההיבט הויזואלי קצת מוזנח מבחינת תוכן/מסר, ולכן אין מוקד עניין שימשוך מספיק את הצופה.

שלישית, הסגנון הזה מגביל את מה שאתה יכול להשיג מבחינה הומוריסטית. שילוב של הומור שמסתמך על אלמנטים ויזואליים בנוסף על המסר הטקסטואלי פשוט יהיה מצחיק יותר. כמובן שזה דורש הרבה יותר השקעה בתהליך היצירתי וביצירת בדיחות טובות, אבל לדעתי האישית עדיף ליצור סטריפים מאוד מצחיקים ומושקעים אחת לשבוע מאשר סטריפ בינוני אחת ליומיים.

בגדול, אני חושב שיש כאן משהו מבטיח ואני שמח שאתה חולק עימנו את הבלוג :)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות חברים.

זה ממש חשוב לי לשמוע פידבק, באמת העלתם לי מספר נקודות למחשבה...

פורסם

טוב קודם כל, בתור חובב קומיקס לשעבר, אני אומר לא רע בכלל!

אהבתי את האספרסו בהחלט הפאנצ' הועבר טוב לטעמי, וגם הריבוע שלפניו עשה את העבודה מעולה.

גם העניין עם החברים בפייסבוק זה היה מצויין, אבל מה שחסר אולי, ואין לי מושג איך עושים את זה כדי שזה יהיה מצחיק באמת, זה עוד יותר להקצין.

כל הבדיחות הם בסדר גמור, אקטואליות ורלוונטיות בהחלט רק צריך להטריף אותם לקחת כל פונקציה ולהדגיש אותה בהגזמות ורק אז להביא את הפאנצ', כדי שזה לא יהיה צפויי או סיפורי מדי...וגם ככה זה בסדר לדעתי, איורים נחמדים חסר לי עוד נפח לדמויות אבל אני בטוח שזה עניין של זמן.

כל הכבוד.

פורסם
  • מחבר

הקומיקס עודכן!

מוזמנים להיכנס ולקרוא...

פורסם

משה , תוסיף קישור לאתר בחתימה שלך .

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה עכביש,

הנה עשיתי את זה.

וגם התעדכן האתר בקומיקסים חדשים!

אין כמו לפתוח את היום עם קפה טוב וחיוך...

:)

[attachment deleted by admin]

פורסם

תביא עוד בנקייק מוטי!

;D

פורסם
  • מחבר

הה.. תודה :)

רציתי לשאול לגבי האכסנייה של הבלוג.

יש למישהו נסיון עם אתרי בלוגים אחרים? ישראבלוג? משהו אחר?

אני שואל את עצמי האם בלוגר הוא לא מיועד מדי לאוכלוסייה דוברת אנגלית ואילו הקומיקסים שלי הם בעברית ומקומיים מאוד.

יש למישהו דעה בעניין ויוכל לעזור לי בדילמה?

פורסם

אתה יכול לנסות בבלוגים של תפוז , אתה גם יכול לקבל קידום רציני אם האדמיין שם ימצא את הבלוק שלך מעניין , בעיקרון יש שם קהילה די גדולה ( די פלייקית ואל תיבנה על כלום ) אבל מבחינת פירסום שווה לנסות - ישראבלוג לפי זיכרוני זה יותר קליל ומיועד לקהל שונה ממה שאתה פונה אליו , אבל שמע אתה תמיד יכול לעשות העתק והדבק ולהיות מנוי על שני הקהילות . אישית ומניסיון אני ממליץ על תפוז - גם הממשק יותר נוח .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים