עבור לתוכן

עובר את מסגרת האשראי - צריך מידע.

Featured Replies

פורסם

אני בעל חשבון חייל בלאומי.

בקיצור בגלל טעות בחישוב (שמסתבר שיצאה די קריטית) יוצא שאני איכשהו עברתי את המסגרת אשראי שלי ב 107.4 שקל .

מה שמוזר לי זה שאאל"ט אם החיוב שאני הולך לעשות הולך לעבור את המסגרת שלי - אי אפשר לחייב. מוזר לי שהצלחתי לשלם באשראי למרות שעם הסכום הזה עברתי את המסגרת.

יש פה למישהו ניסיון עם זה? מה הולך לקרות (יבטלו לי את העסקה או שיורידו לי פשוט יותר מהמסגרת בחודש הבא?)?

פורסם

כרטיס האשראי שייך לחברת האשראי ולכן גם אם החשבון נסגר לוקח לדברים קצת זמן להתעדכן בהעברת המידע בין החברות (בנק-חברת כרטיס האשראי-שבא).

בגדול הבנק אמורים לסגור לך את החשבון. מעשית הם יוצרים קשר ומבקשים שתסגור את המינוס ע"י הלוואה במידה ויש באפשרותך לקחת.

עסקאות לא יבטלו לך, פשוט המינוס יגדל והבנק ימתין עד שהמשכורת תכנס ותכסה אותו.

על זה כמובן תשלם יופי של ריבית ואולי שרי אריסון תשלח לך מכתב תודה.

פורסם
  • מחבר

בקיצור לצפות לטלפון?

אין לי בעיה לשלם את זה כשהמשכורת תיכנס. מסתבר שטעיתי פעמיים ושאני עובר את התקרה ב 167.8 שקל... אני אצתרך לשלם על זה ריבית?

תודה על העזרה

פורסם

בבקשה.

האמת שהסכומים מצחיקים ביחס לעמך ישראל כך שמאד יכול להיות שיוותרו על סגירת החשבון במידה ובראשון לחודש נכנסת משכורת שמחזירה אותך לתלם.

וכן, הם אמורים להתקשר.

רק שבשביל חריגה מצחיקה שכזו אולי גם את זה יחסכו ממך.

פורסם

לא יסגרו את החשבון. מקסימום יבטלו את האשראי.

פורסם

לא יסגרו את החשבון. מקסימום יבטלו את האשראי.

אף אחד לא יסגור לו חשבון ולא יבטל לו כרטיס אשראי בגלל 100 שקל..

פורסם

לא יסגרו לו את החשבון אבל בהחלט יכולים לחסום לו את הכרטיס אשראי.

פורסם

תנסה אולי לבקש מאחד ההורים שלך צ'ק שיתן לך איזושהי יתרה מינימלית (200 שקל למשל במקרה שלך), ותחזיר להם אחרי שתכנס המשכורת, לדעתי זה הפתרון הכי יעיל ועם הכי הרבה פחות בלאגן.

אם מסיבה כלשהי זה לא אפשרי, תנסה אתה לפנות לבנק לפני שהם פונים אליך. הרבה פעמים זה יכול לחסוך בלאגן.

פורסם
  • מחבר

אז זהו שהאשראי יורד לי ב 15 וב 10 אני אמור לקבל צק שיחסה כנראה את הכול ++ אז אני מתאר לעצמי שאין מה לדאוג?

כי הם לא אמורים לקחת לי כסף מהחשבון עכשיו נכון?

פורסם

אני גם בעל חשבון בלאומי, כשהיתי חייל ובעל פחות כסף בטעות עברתי את המכסה של האשראי שהיא היתה 1000 ש"ח, עברתי אותה ב 100 ש".

קיבלתי הודעה לתיבה שלי בלאומי (למעלה יש כמו מיילים כאלו שקיבלת) והיה רשום שם שעברתי את המסגרת ועלי "לסור" אל הבנק להסדיר את העניין.

בכל מקרה לא עשיתי כלום והמשכתי עם זה, המשכורת נכנסה ולא היתה בעיה...

היה לי פלוס בחשבון של כמה מאות שקלים, יכול להיות בגלל זה לא היתה בעיה...

אם יש לך פלוס בחשבון אני לא חושב שיעשו לך משהו רציני במיוחד לא עם 160 שקל חריגה...מה זה כלום.

פורסם

אז זהו שהאשראי יורד לי ב 15 וב 10 אני אמור לקבל צק שיחסה כנראה את הכול ++ אז אני מתאר לעצמי שאין מה לדאוג?

כי הם לא אמורים לקחת לי כסף מהחשבון עכשיו נכון?

זה תלוי בסוג כרטיס האשראי, אבל אם זה כרטיס חיילים כנראה שזה יורד ב-15 לחודש ואין לך מה לדאוג. בכל מקרה, אני מציע לך לברר עם הבנק, או ליתר ביטחון לבקש מההורים...

פורסם

אני עובד בחברת לאומי קארד וכמו שאני יודע אם נכנסת למינוס בכרטיס אין על זה ריבית אלאכ עבר מועד חיוב אחד ואתה עדיין במינוס

בקשר להיכנס לחריגה- בכרטיס אשראי שלך (כמו שהבנתי זה כרטיס חייל שהבנק נתן לך) כדי להיכנס לחריגה הבנק צריך לאשר את העיסקה

ובכל אופן בקשר לסכום החיוב- גם אם אתה בחריגה תחוייב בסכום שהיית צריך להיות מחויב באופן רגיל ובנתיים אני משער שלא תוכל לקנות שום דבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים