עבור לתוכן

דחוף! קניתי כרטיס טלויזיה MSI והוא לא עובד!

Featured Replies

פורסם

הכרטיס טלויזיה שלי של MSI החדש שקניתי לא עובד לי.

WINDOWS XP

PIII 800MHZ

GEFORCE 2 MX

לוח אם PC PARTNER

ניסיתי פשוט הכל: התקנתי את כל ההתקנות האפשריות מהדיסק, ולקחתי קבצי INF מהדיסק, הורדתי

דרייורים חדשים של WDM מהאתר של NVIDIA(שמי שלא יודע אילו הדרייורים לכרטיס הטלויזיה החדשים)

בקיצור אני נואש! עזרו לי! בבקשה, זה דחוף!

פורסם

הוינדוס לא מזהה אותו?

פורסם

הוינדוס לא מזהה אותו?

כי זה מוזר אם הוא לא מזהה אותו בתור חומרה חדשה...

פורסם

דרייורים חדשים של WDM מהאתר של NVIDIA(שמי שלא יודע אילו הדרייורים לכרטיס הטלויזיה החדשים)

זה ממש לא קשור לכרטיס טלויזיה. הדריברים האלה זה לכרטיסי מסך עם ציפ של NVidia שיש להם Vivo. הדריבר הזה נותן לך לנצל את ה-Video in שיש לך על הכרטיס מסך ולא קשור בכלל לכרטיס טלויזיה של חברה אחרת.

פורסם

מה גם שמסך טלוויזיה המקרין לך את הקליפים הכי לוהטים של MTV באמצע הדסקטופ לא יקפוץ לך אחרי שתתקין את הדרייברים. אם זה כרטיס בעל VIVO ולא כרטיס טלוויזיה חבר אליו ממיר דיגיטלי או וידאו ואם זה כרטיס טלוויזיה כל מקור. לאחר מכן אני לא ממליץ לך להשתמש בwinproducer שהוסיפו לך לכרטיס ולמצוא תוכנות יעילות כמו winDVR או powerVCR

ואהםם..... שם ודגם יעזרו לך קצת יותר

פורסם

לא יודע למה לא הצגתם את זה עדיין אבל אולי המחשב שלו לא עומד בדרישות??? ???

פורסם

לא יודע למה לא הצגתם את זה עדיין אבל אולי המחשב שלו לא עומד בדרישות??? ???

אמממ...לפי מיטב ידיעתי זה לא קשור .

פורסם

לפי משהוא אמר , נראה שהWINDOWS גילה את הכרטיס והוא התקין את הדרייברים..

עכשיו, לא פרטת ממש על הבעייה.

הוא עושה לך מן שגיעה או משהו שאתה נכנס לתוכנה של הכרטיס ?

פורסם

אני לא מבין למה בכלל הוא התקין את הדריברים של NVIDIA...הכרטיס של MSI? מה הקשר של NVIDIA בעניין?

פורסם

תחזיר אותו לחנות ושכח מכל העניין. הכרטיס הזה דפוק ולא עובד. קח LEADTEK במקומו ותיהנה הרבה יותר. בדקתי את הכרטיס הזה של MSI ובשום דרך לא הצלחתי לגרום לו לעבוד.... יש בו משהו בסיסי שדפוק לגמרי. חבל כי מהנתונים שלו הוא ממש מרשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים