פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים את ה900?????.הוא עולה 400 דולר!לי יש את ה500 והוא גם אחלה (בייחוד שמקליטים עם כבל אופטי)350 דולר
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים את ה900?????.הוא עולה 400 דולר!לי יש את ה500 והוא גם אחלה (בייחוד שמקליטים עם כבל אופטי)350 דולרסליחה ה700 עולה 350 דולר ה900 עולה יותר מ400 דולר
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים יש גם דיסקים של 5.2 G.B ויותר שהם דיסקים אופטייםרגע מה קשור מיני דיסק לחומרה
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים מיני דיסק הוא גאדג'ט אם כבר. זה לא מוצר חומרה שקשור ישירות למחשב... מה זה משנה, הבנאדם שאל שאלות אז הוא יקבל תשובות
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים קניתי את הדגם הכי טוב שיש לסוני(ובכלל המיני דיסק הכי טוב שיש היום בשוק) ב358$.Mz-r900DPC
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים שלי ה500הוא עלה 200 דולר אז היה שווה לאללההאיכות שלה מדהימה יחסית למיני דיסקים אחרים שראיתי הוא קל וכשמקליטים עם כבל אופטי אז הוא באיכות זהה (אם לא טובה יותר) משל דיסקמן
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים קיבלתי עם שלי PcLInk.מצד אחד חיבור USB למחשב ומצד שני זה מתחבר למיני דיסק עם סיב אופטי.הקלטה דיגטלית איכותית ביותר.
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים שלי ה500הוא עלה 200 דולר אז היה שווה לאללההאיכות שלה מדהימה יחסית למיני דיסקים אחרים שראיתי הוא קל וכשמקליטים עם כבל אופטי אז הוא באיכות זהה (אם לא טובה יותר) משל דיסקמןתקלוט משהו : מיני דיסק עובד עם דחיסה, דחיסה "מוותרת" על רכיבי צליל שאוזן אנושית "ממוצעת" לא שמה לב אליהם. בשביל בנאדם ממוצע זה נשמע שהאיכות של מיני דיסק מצוינת. היא טובה כי ההקלטה דיגיטלית והיחס אות לרעש גבוה פי כמה מזה של טייפ קסטות אנלוגי שלא לדבר על היענות התדר (FREQUENCY RESPONSE). מיני דיסק לא מקליט טוב יותר מדיסקמן מהסיבה הפשוטה שהדיסקמן בכלל לא מקליט !. דיסק שנצרב במחשב בהעתקה דיגיטלית , עדיין לא מאבד אפילו חלק מהאיכות שהולכת לאיבוד בגלל פורמט הדחיסה של המיני דיסק (גם אם אתה טוען שאתה לא שומע את זה).העובדה הכואבת היא שהמיני דיסק לא ממש הפך לתקן, מוזיקאים מקצועיים מעדיפים את ה-DAT כי האיכות שלו "מושלמת" ואפשר למחוק הקלטות (זה טייפ אודיו דיגיטלי), ומצד שני חוץ מסוני וקצת שארפ , אף חברה אחרת לא אימצה את המיני דיסק כתקן ולכן גם המחיר של הצעצוע הזה לא יורד עוד יותר.בקיצור, זה צעצוע נחמד, זה נוח בתור ווקמן לקחת לטיולים וטיסות ארוכות. זה בשום אופן לא תחליף להקלטות דיגיטליות במחשב (לפורמט WAVE) ולא לצריבות על דיסק אודיו סטנדרטי (CD AUDIO) למי שבאמת אוהב את המוזיקה שלו באיכות הכי גבוהה שאפשר להשיג באמצעים ביתיים.
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים אבל האוזן שלי לא ממוצעת!לי יש שמיעה מוזיקלית "א" אז אני שומע מעולה ואת כל הצלילים יש דחיסה ושומעים אותה קצתאבל כשאתה צורב דיסק במחשב זה נשמע כמעט זהה!
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים אתה חייב להתוכח , אה ? ואתה באמת לא צריך להגן על המיני דיסק רק בגלל שיש לך כזה מכשיר. היום כשיש נגני MP3 ניידים שעולים פחות מהמיני דיסק וקל להשיג מוזיקה בפורמט הזה ולהעביר אותה לנגן, אין יתרון למיני דיסק.
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים חוץ מסוני וקצת שארפמתוקי, Sharp הרבה יותר מתקדמים מסוני בתחום הזה..ובגלל שאין לי כוח לקרוא את כל הת'רד, אני סתם אזרוק כמה לינקים חסרי תועלת...www.minidisc.orgwww.minidisco.comwww.japan-direct.com
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים אתה חייב להתוכח , אה ? ואתה באמת לא צריך להגן על המיני דיסק רק בגלל שיש לך כזה מכשיר. היום כשיש נגני MP3 ניידים שעולים פחות מהמיני דיסק וקל להשיג מוזיקה בפורמט הזה ולהעביר אותה לנגן, אין יתרון למיני דיסק. גם נגני mp3 זה מעולה וזה שיש לי זה לא אומר שאני מגן עליו אני פשוט אומר שאני שומע מעולה וההבדל הוא כל כך מזערי שזה ממש לא משנה ואני משתמש גם במיני דיסק שלי למערכת ההגברה של בית הספר ולא היו לי שום הבדלים בינו לבין הדיסקמן שלי
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים חוץ מסוני וקצת שארפ מתוקי, Sharp הרבה יותר מתקדמים מסוני בתחום הזה.. ובגלל שאין לי כוח לקרוא את כל הת'רד, אני סתם אזרוק כמה לינקים חסרי תועלת... www.minidisc.org www.minidisco.com www.japan-direct.com אני לא יודע מי יותר מתקדם ממי בעיקר כי הפורמט הזה לא ממש מעניין אותי, אני יודע שכשאחותי קנתה לפני שנה מיני דיסק בניו יורק, רוב הדגמים בחנויות היו של סוני ואלה גם היו מומלצים על ידי העשקנים שעובדים בחנויות האלה. אם המיני דיסקים של שארפ טובים יותר אז סבבה.. . את דעתי על סוני אני לא אכתוב בפומבי כי אין לי כסף להתגונן במקרה שהם יגישו תביעת דיבה נגדי :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.