עבור לתוכן

ביקורת על the legend of spyro dawn of the dragon לWII

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה אחרי שסימתי את המשחק השני בטרילוגיה של the legend of spyro

ודילגתי על הראשון לקח לי כמה משחקים ואז חזרתי למשחק השלישי והאחרון

למי שלא מכיר סידרת ספירו התחילה כמשחק לPS1 בזמנו זה היה אחד מהמשחקים הטובים לPS1 והוא גם היה בלעדי

מאז עבר הרבה זמן והסידרה אפכה למולטיפלטפורם והניבה כמה משחקים ירודים ואת שני האחרונים שהם נחמדים

בסידרה הזאת שולטים על דרקון סגול בשם שפירו וזה סידרה של חצי פלטפורמה וחצי פעולה

בכל מקרה נתחיל את הביקורת

dawn of the dragon אבל מתיחת פנים רצינית מאז המשחק הקודם הגרפיקה שהייתה גם אז טובה אפכה להיות הרבה יותר טובה

וכל המשחק מרגיש מלוטש יותר

עוד שינוי שניכנס זה ללכת ליותר כיוון של GOD OF WAR אומנם גם המשחק הקודם שילב הרבה פעולה ומכות אבל הפעם זה בכלל

המשחק לקח גם מבחינת פזלים וגם מבחינת קרבות וגם מבחינת עלילה ואויבים צעדים גדולים לכיוון GOD OF WAR

אומנם זה לא מגיע לאכות הכוללת של GOD OF WAR אבל זה כן משנה את המשחק ליותר פעולה על חשבון פלטפורמה

למעשה החלק של הפלטפורמה די קטן הפעם כי ספירו וסינדרה (שותפה שלו) יכולים לעוף רוב הזמן ככה שאין צניחות למוות או משהו

בכל מקרה איזה תמונה קטנה

the_legend_of_spyro_dawn_of_the_dragon_profilelarge.jpg

בכל מקרה הגרפיקה במשחק מאוד יפה יחסית לסטנדרט של הWII

וצריך לראות את זה בתנועה להבין

יש הרבה אפקטים יפים הגרפיקה צבעונית ולרוב חלקה ורוב האויבים אומנם לא הכי מפורטים שיש אבל בדרך כלל הם מגעים בקבוצות

ויש הרבה טירוף ואפקטים בחלקי קרב

מידי פעם גם מגיע אויב מגודל שזה מגניב

דרך אגב המשחק הזה יצא גם ל360 וPS3 ושם הגרפיקה לפי הביקורות טובה יותר -מין הסתם

אבל בכל זאת חוץ מחלקים קטנים מסוימים שיש בעיות פרימים המשחק ניראה טוב מאוד גם בWII

מבחינת הסאונד הסאונד עצמו סביר אבל לא משהו מיוחד מה שכן יש הרבה דיבוב כולל את מארק אמיל (לוק סקיווקר)

וכישרונות אחרים ובכלל המשחק עצמו מרגיש הוליוודי

מבחינת שליטה לוקח קצת זמן ליתרגל ושמתרגלים לרוב היא טובה כי סך הכל רוב המשחק משתמשים בA\B וZ

יש חלקים של זיהוי תנועה ושטויות אחרות אבל רואים שזה סתם נידחף פנימה במקרה הזה ולא תוכנן מראש לWII

בפוינטר בכלל אין שימוש שזה חבל

ובאמת זה לא שיש בעיה לעשות משחק כזה בשליטת WII אלה פשוט המפתחים כניראה היו "עצלנים" מכדי

לנצל את האפשרויות שהWII נותן עד הסוף וחבל אבל צריך להבין שזה משחק מולטיפלטפורם ולא משחק בלעדי

מבחינת משחקיות זה חצי טוב חצי רע

המשחקיות אולי לוקחת הרבה רעיונות מי GOD OF WAR אבל זה לא מגיע לאותו רמה

אחד מהדברים המעצבנים זה שמד "הקסם" של הדרקונים מתרוקן מאוד מהר אומנם בדרך כלל יש מקום קרוב למלאות אותו

אבל כמו בקריסס לדוגמה שהכיף נימצא ביכולות אז גם במשחק הזה

ושאני מדבר על יכולות יש אש \קרח \רעל ודברים בסיגנון ולכל יכולת 2 מצבים שונים

שזה 8 כפול 2 ככה שזה די הרבה וזה גם הכיף של המשחק וחבל שצריך למלאות כל הזמן או ללכת מכות בלי זה שזה מעצבן

מבחינת גיוון יש מספיק סוגי אויבים \מקומות \יכולות וכו

יכלו לעשות יותר אבל מה שיש מספיק גם ככה

מבחינת אורך חיים לקח לי בערך 12 שעות לסיים ולא מיהרתי ואין לי רצון לחזור לשחק עוד פעם

מי שחרשן יכול לנסות לסיים ב100% שזה כולל לחימה אם אויבים חזקים מסוימים שאין חובה לילחם בהם

הרגתי כמה כאלו אבל לא את כולם

כמו כן יש אפשרות למשחק קו אופ שלא ניסיתי כי אין לי ידית נוספת לWII

אבל זה קיים למי שרוצה

מולטיפליר אין שזה חיסרון

אבל בסך הכל אני די מסכים אם IGN בנוגע לציון למרות שאני יוסיף לו 0.5 כי לדעתי מגיע לו 75 במקום 70 אבל זה בקטנה

לסיכום משחק נחמד לא יותר לא פחות

טוב נעבור לשחק Deadly Creatures

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים