עבור לתוכן

קניתי מסך T190P צריך עזרה עם הרזולוציה

Featured Replies

פורסם

אז ככה קניתי תמסך T190P עכשיו הרזולוציה זה 1680x1050. אבל הכל נראה לי קטן ברזולוציה הזאת.. ניסיתי להגדיל פונט בהגדרות וזה לא עוזר וגם DPI לא עוזר. עכשיו אין לי גם אפשרות לשנות ל 1440X900 מישהו יודע אולי אם יש איזו תוכנה או משהו שאני יוכל להוסיף רזולוציה? יש לי כרטיס 9800GT הורדתי דרייבר וזה לא עוזר .. אני ממש נואש

פורסם

הייתה לך התלבטות בעניין זה, והזהרתי אותך שזה עלול לקרות.

תחזיר את המסך וקח T190 במקומו. חבל לשלם יותר על מסך שאתה סובל ממנו. T190 ייראה הרבה יותר טוב מ-T190P ברזולוציה של 1440X900.

פורסם
  • מחבר

הייתה לך התלבטות בעניין זה, והזהרתי אותך שזה עלול לקרות.

תחזיר את המסך וקח T190 במקומו. חבל לשלם יותר על מסך שאתה סובל ממנו. T190 ייראה הרבה יותר טוב מ-T190P ברזולוציה של 1440X900.

המחיר הוא אותו מחיר לשתי המסכים.. 5 שח הבדל ל P . גודל הפונט באתרי אינטרנט יהיה גדול באופן משמעותי ב 1440X900?

פורסם

באיזה 16% בערך.

פורסם
  • מחבר

אין אפשרות להוסיף את הרזולוציה 1440X900 בהגדרות ? ועוד שאלה האם אחרי שפתחתי את המוצר והשתמשתי אני יכול להחזיר ולא יעשו בעיות עם זה ?

פורסם

אין אפשרות להוסיף את הרזולוציה 1440X900 בהגדרות ?

יש אפשרות, ברוב המקרים יש אפשרות להגדיר Custom Resolution בדרייברים של כרטיס המסך, או עם RivaTuner או עם PowerStrip. כמו שאמרתי, זה ייראה גרוע, אבל ייתן לך תחושה לגבי הגודל.

ועוד שאלה האם אחרי שפתחתי את המוצר והשתמשתי אני יכול להחזיר ולא יעשו בעיות עם זה ?

מאיפה אני יודע? תשאל אותם, לא אותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים