פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים הורדתי את התוכנה cpu-z והיא אומרת לי שהזכרונות שלי הם בsingle channelאז קראתי על הנושא קצתוזה נראה לי מוזר כי יש לי לוח אם שתומך בdual channel ושיש בו מקום רק ל2 סטיקים, ואני משתמש ב2 הסטיקים האלה באמת.הזכרונות והלוח הם מאייבורי..זה הלוח:http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K9N6SGM-Vהזכרונות הם של חברה שנקראת ceon, פיזית הם לא נראים אותו דבר, אבל הבנתי שגם אם הזכרונות לא זהים זה לא אמור לגרום לבעיות מיוחדות.אז יש משהו מיוחד שצריך לשנות בלוח כדי לעבור לdual channel או שפשוט לא הבנתי משהו?תודה[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים בגדול אתה צודק...אבל לפעמים זה יכול להיות בגלל שהם לא זהים או בגלל OC או כי סתם הם לא באים טוב ללוח.. בכל אופן זה שיפור דיי זניח אחי!
פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים מחבר אין לי OCאז איזה סיבה יכול להיות לכזה דבר? יש מצב שיש איזה ג'מפר או תקע שאם אני יחבר אחרת אז זה יעבוד בdual?דרך אגב ראיתי עכשיו שגם מתי שמדליקים את המחשב כתוב single channel, אז זה לא שיש בעייה בcpu-z או משהו כזה.
פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים מחבר אני לא עד כדי כך לא מבין בחומרה.. יש 2 סטיקים כל אחד ג'יגה. יש לי חלון במארז, אני רואה אותם
פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים אין ג'אמפר, כפי הנראה הסיבה לעניין היא שהסטיקים לא זהים (וזה אכן בהנחה שיש לך 2 מהם).
פורסם 2009 בפברואר 2116 שנים תראה תמונה של כל ערוץ מה-CPU-Z ואז נדע האם שני הסטיקים זהים או ששמו לך אותם לא נכון.נסה לראות בחוברת הלוח כיצד נדרש החיבור ל-DUAL ותראה אם חיברו לך נכון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.