פורסם 2003 ביולי 1822 שנים הסתובבתי בפורומים באתר (Gamer) בימים האחרונים, ופשוט נגעלתי מהפורומים (בעיקר פורום "חומרה ותוכנה") הגישה של האנשים כלפי אחד לשני פשוט יוצאת דופן אנשים כל כך שונאים אחד את השני כולם עושים דווקא כל אחד עושה מה שהוא רוצה ושלא נדבר על הספאם שהולך שם זה פשוט לא יאומן, הבכירים (בעל דרגה גבוהה לא תמיד המנהלים למיניהם) תופסים גובה ולא מפסיקים לחלק כוכבים (אתם יודעים באיזה צבע), פשוט זוועה.**אני לא מכליל את כל חברי הפורום, אך חלק נכבד מהם נמצאים בתאור שלי.דעתכם בנושא?*תקנו אותי אם אני טועה*
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים לי אישית אין עבר כלשהו בפורום הזה, אבל מכמה פעמים שהייתי שם מזמן, התעצבנתי מאוד על זה, שאם מישהו מדבר על ווארז הם משחקים אותה תלית שכולה תכלת, ומוחקים לו תהודעות ומאיימים עליו..
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים ככה צריך לעשות אפילו אם הם באמת מורידים משחקיםבלי קשר שיטת הכוכבים שלהם דפוקהיש מסחר כוכבים חופשי אפילו שרישמת אסורכל ת'רד נפתח רק במטרה לקבל כוכבים טיפשיים כאלה
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים מחבר שיטת הכוכבים שלהם דפוקהיש מסחר כוכבים חופשי אפילו שרישמת אסורכל ת'רד נפתח רק במטרה לקבל כוכבים טיפשיים כאלהבדיוק!כל אחד שהגיע לדרגת "הרפתקן" שולח כוכבים על ימין ועל שמאל אם מישהו לא נראה לו...
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים בכלל מאז שאני בHW הפורומים שמה נראים כל כך תת רמהמלאים בערסים ו-ואנביז שחושבים שהם יודעים משהו רק כי יש להם GTA
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים מההודעות המעטות שכתבת פה אתה רחוק מאד מחלק מהדברים שמסתובבים בגיימר אתה מתכוון במובן טוב אני מקווה ;D תודה
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים אני הייתי בגיימר עוד מהפורומים הירוקים אז לא היו את כל הערסים הדיגיטלים אז הם בטח לא ידעו מזה מחשבאכשיו גיימר נדפק לגמרי האתר הלך קפוט
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים הלך קפוט. מצחיקאבל הוא באמת הדרדר מאז הירוקיםהעיצוב החדש בכלל מעצבן ושיטת הכוכבים הדפוקה...וזרם הערסים מליגת פיפא...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.