עבור לתוכן

יש לי קובץ וורד שהפכתי לדף אינטרנט, איך אני יודעת את הכתובת של הדף באינטרנט?

Featured Replies

פורסם

פתחתי ושמרתי את קובץ הוורד תחת "דף אינטרנט".

עכשיו אני רוצה לדעת איך לעלות אותו לאינטרנט כקישור בדף מסויים באתר שלי.

ממה שאני מבינה צריך להיות לדף הזה כתובת אינטרנט מסויימת, לא?

איך אני יודעת מה כתובת האינטרנט של הדף שיצרתי?

פורסם

כל קובץ וורד ניתן לשמור בפורמט "דף אינטרנט", כלומר HTML. שימי לב שמדובר בהמרת פורמט בלבד, והפעולה הזו לא מעלה את הדף לאינטרנט.

בשביל להעלות אתר לאינטרנט יש להשיג קודם כל שטח אחסון על שרת לאכסון אתרים - וכן להשיג כתובת ("דומיין"). ישנם שרתים המציעים את שני הדברים בחינם - תמורת מיקום פרסומות בעמוד שלך.

נסי לחפש בגוגל "אכסון אתרים" למידע נוסף.

**** עריכה *****

עכשיו קראתי את ההודעה שלך שוב ואני מתקשה להבין: מה זאת אומרת "האתר שלך"? אם כבר יש לך אתר, אני מניח שאת אמורה לדעת את הדברים הללו וכבר יש לך דומיין. אם מדובר בעמוד שלך ("דף משתמש") באתר בסגנון פייסבוק, יאהו ודומיו - אזי לא מדובר באתר "שלך"! במקרה הזה שימי לב שברוב האתרים הללו יש אפשרות להעלות תכנים נוספים לדף המשתמש שלך גם בפןרמט וורד ללא צורך בהמרה, בטח ובטח שללא צורך בהקמת אתר נפרד.

פורסם
  • מחבר

כן, יש לי אתר.

השאלה שלי היא כזו: הורדתי טפסים שימושיים מהאינטרנט, חלק בקובץ וורד, חלק בקובץ PDF. (כרגע הם ממוקמים במסמכים שלי)

איך אני יכולה ליצור מהם קישור שיופיע בעמוד רלוונטי באתר שלי.

שיהיה רשום שם הטופס וקליק על השם יפתח הטופס לגולש.

פורסם

תמקמי את הקבצים שלך כמו שהם (כלומר, וורד וPDF) בתיקיה על השרת שבו נמצא האתר שלך. אני לא יודע באיזה שרות אכסון את משתמשת - ברובם רישום העמוד הוא אוטומאטי עם העלאת התכנים. אחרי זה כל מה שנשאר לעשות הוא לוודא את הכתובת של המסמך החדש - בד"כ זה יהיה [שם הקובץ]/[כתובת העמוד הראשי] ולהוסיף לינק בדף הראשי.

פורסם
  • מחבר

הבנתי.

אבל אני רוצה שיהיה לי באתר, דף אחד מרוכז עם טפסים שיפתחו.

לא רוצה לפתוח דף לכל טופס.

מה אני עושה?

נגיד, הורדתי טופס 101 אני רוצה ליצור לו קישור שהגולש ילחץ עליו ויפתח הטופס.

(אבל בלי כתובת אינטרנט אני לא יכולה ליצור קישור).

יש דרך לעשות זאת (כי ראיתי), אבל אני לא יודעת איך...

:'(

פורסם

אלא אם כן את משום מה רוצה לערבב את כל הטפסים לקובץ אחד, זה בהכרח יהיה "דף לכל טופס". מה שאת כנראה מפספסת הוא שזה לא שאת "יוצרת" דף לכל טופס... אלא הטופס הוא הדף! בדיוק כמו שהוא קובץ על המחשב שלך. בדף העיקרי תצטרכי למקם את הלינקים בלבד.

לגבי כתובת אינטרנט: מה בדיוק לא מובן? את מעלה את הקבצים הללו בדיוק כמו שהעלת את העמוד הראשי, והם מקבלים כתובת כמו שאמרתי בהודעה הקודמת...

יהיה נחמד אם תתני את כתובת האתר שלך, אולי אוכל לעזור לך באופן ספציפי יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים