עבור לתוכן

9500GT כאילו לא פועל, אין שיפור בביצועים בכלל (1!!)

Featured Replies

פורסם

שלום,

קניתי Geforce 9500GT של Zotac היום, הרכבתי אותו והכל, ואני ניכנס ל Counter Strike 1.6 לדוגמא, ורואה שאין שיפור בביצועים. פשוט ככה, אותו FPS, לא משתפר, לא עובר את ה- 100, נשאר עומד על 99 ויורד לפעמים, וזה היה ככה כשהשתמשתי ב- 6100 שמובנה אצלי על הלוח אם, אז עם 9500 למה זה לא משתפר? אמור להיות שיפור גדול ב-ה-ר-ב-ה מ- 99 FPS מסכנים... (הכנסתי פקודה שמאפשרת ל- FPS לעלות עד לאן שהוא יכול, בלי מגבלה...)

מה יכולה להיות הבעיה? במאפיינים של השולחן עבודה כתוב 9500GT במקום ה- 6100 המובנה, אולי אמורים "לכבות" את הכרטיס הישן איכשהו ואז הוא משתמש בחדש? וחיברתי מאחורה את המסך לכרטיס החדש, לא התבלבלתי...

שאר המפרט:

AMD Athlon 3200+

Enermax 350W

לוח אם: WinFast 6100K8MA

דרייברים הכי עדכניים מהאתר של NVIDIA.

אני ממש לא מבין מה יכולה להיות הבעיה. זה כאילו שכתוב במאפייני שולחן עבודה 9500GT, אבל בפועל נישאר ה- 6100 פועל ומבטל את הכרטיס החדש. מקווה למצוא פתרון כאן. תודה רבה מראש.

פורסם

יכול להיות שההגבלה על ה - FPS במשחק אבל מה רע ב - 100FPS??????????

פורסם
  • מחבר

שלום,

קניתי Geforce 9500GT של Zotac היום, הרכבתי אותו והכל, ואני ניכנס ל Counter Strike 1.6 לדוגמא, ורואה שאין שיפור בביצועים. פשוט ככה, אותו FPS, לא משתפר, לא עובר את ה- 100, נשאר עומד על 99 ויורד לפעמים, וזה היה ככה כשהשתמשתי ב- 6100 שמובנה אצלי על הלוח אם, אז עם 9500 למה זה לא משתפר? אמור להיות שיפור גדול ב-ה-ר-ב-ה מ- 99 FPS מסכנים... (הכנסתי פקודה שמאפשרת ל- FPS לעלות עד לאן שהוא יכול, בלי מגבלה...)

=.=

שום דבר לא רע ב- 100 FPS אחי, אבל זה פאקינג 1.6 CS, אתה מבין? אם ה- FPS לא עולה במשחק המעפן הזה, איפה הוא כן יעלה לי? Hexen? זה כל כך מבאס.. אולי צריכים לבטל ב- BIOS את הכרטיס שמובנה על הלוח או משהו כזה?

תודה מראש ולילה טוב. תשובות לעניין שמסבירות מה יכולה להיות הבעיה ייתקבלו בברכה ::)

פורסם

תבדוק משחקים אחרים, אין לך?

פורסם

פתחתה בידיוק את אותו אשכול בFXP עניתי לך שמה

תרשום בקונסול DEVELOPER 1

וזהו זה היה פותר לך תבעיה

אם קניתה תכרטיס מסך רק בשביל קונטר אז חבל

שכן ה6100 המובנה היה יכול להריץ לך CS על 400FPS בלי בעיה

בזמנו שהיייתי משחק הFX5200 היה מריץ לי מצויין עם 250FPS

פורסם

מה לכל הרוחות נותן לכם FPS כזה?! תחושה של חמימות בלב? הרי אין לזה שום משמעות.

פורסם
  • מחבר

כן, פתחתי גם שם בתקווה לפתרון מהיר.

שים לב מה כתבתי לך שם, אני לא יודע איך הרצת עם 250 FPS, זה ממש אבל ממש לא הגיוני, יש לי מחשב P4 @ 2.4GHZ עם 5200FX והוא מריץ משחקים מהתקופה של CS+- בצורה נוראית..

מה לכל הרוחות נותן לכם FPS כזה?! תחושה של חמימות בלב? הרי אין לזה שום משמעות.

מה הקשר בלאט

אני רוצה לדעת אם הביצועים השתפרו בגלל שהרכבתי כרטיס חדש, אז רק בדקתי את זה.

תקרא את האשכול, איך אני שונא את זה שאני צריך אחר כך להסביר לאנשים למה התכוונתי...!!

אתה צודק שאין שום משמעות מעבר ל- 60, אבל רק רציתי לבדוק אם הוא נשאר אותו דבר או עלה, מה שמן הסתם היה אמור לקרות, ולא קרה.

עוד הצעות, מישהו??[br]פורסם בתאריך: 20.02.2009 בשעה 00:35:19

תודה רבה למי שעזר, הבעיה נפתרה.
פורסם

תקשיב, הגיע הזמן שתכתוב כמו בן אדם פה זה לא FXP ובלאט תגיד אתה יודע למי.

תבטל את הכרטיס אונבורד מהביוס.

פורסם

במחשק CS 1.6 המקסימום FPS שיש לך זה 100 אין מצב שהיה למשהו פה יותר מזה

אתה יכול לבדוק במשחק אחר כמוCSS אם יש שפור אי אפשר לשחק בCS1.6 על ייותר מ 100 FPS נקודה.

פורסם

חח אחי בCS1.6 הכי טוב והכי מדוייק זה 99-100 FPS לא צריך יותר מזה

אבל אם אתה רוצה יותר(וזה יהרוס לך את הכיוון) תרשום בקונסול developer 1 וזה יקפיץ לך לכמה שהכרטיס נותן לך אבל זה לא טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים