פורסם 2009 במרץ 116 שנים אני עובד בגינון עד לפני חודשים לא הרגשנו מיתון להפך אבל ידענו שבחורף יהיה פחות עבודה אבל לא ציפינו נפילה כזאת גדולה אנשים מבטלים ודוחים על ימין ועל שמול ולא רק עצלנו אבל זה לא רק המיתון פשוט הפחידו את האנשים לגמרי הייתה את המילחמה \יש פירסומות בנוגע למיים והוראות לא להשקות גינות וחושבים שזה אולי ימשיך גם בקיץ=גינות מיובשות החורף עצמו הגיע שאז לאנשים אין חשק וכמובן המיתון ויש לנו לקוחות שפוטרו או בקשים ככה שזה מצב מאוד מבאס אבל אנחנו מקווים שזה יתעושש בקרוב שהגינות יגדלו בקצב מהיר ואז אנשים יהיו חייבים גנן
פורסם 2009 במרץ 416 שנים קרירין בחיאת !!!! גינון בשנת בצורת????? אתה ממש הזוי.מאיפה אתה מביא את היציאות האלה בחייך??.אני חושב שאתה צריך לכתוב ספר על כל מה שכתבת פה ואז יהיה לך איזה דרך לעשות כסף טוב. "קרירין האיש והאגדה - דרך חיים לתל אביבי המצוי " קבל את זה כמחמאה
פורסם 2009 במרץ 416 שנים מה הבעייה עם זה שהוא גנן? זה לא שהוא התחיל עכשיו בשנת הבצורת.ועד כמה שאני זוכר הוא מרעננה ולא תל אביב.
פורסם 2009 במרץ 516 שנים אצלנו בעל הבית בהפסדים והוא ממש עצבני כל הזמן אבל זה לא משפיע עלינו העובדים חוץ מזה שהוא מוציא תעצבים שלו עלינו
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים עצמאי המיתון לא פוגע בכלל במה שאני עוסק. רוני הלקוחות שלך משלמים עדיין שוטף 30? כי הלקוחות שלי כבר רומזים לשוטף 90-120...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.