עבור לתוכן

אוקיי חייב לתקוף את בעיית האינטרנט שלי, ני&#15

Featured Replies

פורסם

כבר כמה שבועות שיש לי את הבעיה הבאה, המודם\ראוטר מאבד סינכרון כל כמה דקות, הדבר קורה בטירוף בעיקר ביום חמישי משום מה בערב. במשך השבוע יש אולי ניתוק ביום אבל משום מה בחמישי בערב אני מקבל לפעמים סרייה של חמישה ניתוקים, נראה כי הבעיה היא לחלוטין מהתשתית כי יש איבוד סינכרון מול ה-ADSL.

יש לי זוג מודמים אחד אלקטל שחור שאמור להיות פצצה ואחד סימנס, בשניהם יש את השטויות האלה, הסימנס משום מה אפילו לא מנסה להתחבר בחזרה.

איך אפשר לתקוף את הבעיה הזאת ? נמאס לי זה לא מילה, מול בזק כבר היו מספר שיחות עם טחינת מים.

יש לציין כי בעבר הייתה אעזקה על הקו אבל היא עברה לקו אחר ככה שלא נראה לי שזה כבר קשור או מפריע.

פורסם

מן הסתם זו בעיית תשתית והיא תפתר רק אם תמשיך להתעקש שבזק ישלחו טכנאים עד שהיא תפתר.

פורסם

מקרה דומה לפני מספר שנים אצלי. בזק ניסה למשוך אותי חודש עם עבודות בתשתית. אחרי חודש נמאס התקשרתי להתנתק הם הזמינו טכני והתברר שהייתה בעיה בפילטר של הבניין או משהו כזה...

פורסם
  • מחבר

עניין היום הוא מקרי לדעתכם ?

פורסם

אתה יכול להתקשר לספק ולבקש שיעשו בדיקה על הקן שלך. הם יכולים לעשות את זה נטוויזן וזהב עשו את זה בשבילי כשעברתי דירה לבדיקת איכות קו.

בתכלס הם אמורים לעבוד 24 שעות אז תנסה אפילו עכשיו... אולי יש איזה משהו משועמם מתמיכה תכנית

פורסם
  • מחבר

איכות הקו טובה מאד לפי מה שהם מספרים ולפי המספרים שהסימנס מצליח לספר.

פורסם

בכל מקרה אין מנוס מלנגס להם כמה וכמה פעמים אחרי פעמיים שלושה תבקש לדבר עם אחראי מנהל וכו'....

אני אישית כמעט לכל בעיה שהיא לא שטותית אוטומתי מבקש את המנהל או האחראי.. וברגע שהוא מגיע מבקש ממנו להזדהות שם ומשפחה מינימום.

לא יודע למה אבל ככה הם מתחילים להזיז את העניינים. יכול להיות מפחדים או משהו... LOL :sleep:

פורסם

גם לי היו ניתוקים לפני כמה שבועות, התקשרתי לבזק והם אמרו לי להחליף מודם, הלכתי והחלפתי (rotal 1320a ל tnn aztech 600e)

לא עזר, התקשרתי שוב, שלחו טכנאי, הטכנאי בא טיפל בחיבורים של הקופסא שמחוץ לבית (אמר שהם נאכלו מהגשם) ומאז אין ניתוקים...

פורסם

תנתק את הקו לגמרי ותתקשר אליהם.. במקרה זה הם בטח יבואו!

פורסם
  • מחבר

הם אמרו שהם יחזרו אליי... מחכה...

בלי קשר מישהו יכול להסביר לי למה התופעה מתרחשת בטירוף דווקא בחמישי בערב ? הנה היום שני בערב והמודם לא מתנתק ומאבד סינכרון בטירוף, הכל רגוע ונחמד, האם יכול להיות שהבעייה נעוצה במחשב (למרות שבבירור המודם הוא זה שמאבד סינכרון) ? (כן יש לי "מחשב סופ"ש")

פורסם

תראה יכול להיות שהמרכזיה שלך רחוקה/חלשה. וברגע שהרבה אנשים מנסים ליצור קשר עם המרכזיה היא קורסת תחת לחץ.

או שפשוט העומס על הקו גבוה והתשתית עצמה לא טובה... כמובן יכול להיות סיבה גם של מודם תקול....

תכלס צריך שיבוא טכנאי עם ציוד מיוחד לבדיקה לאיכות קו למהירות מקסימלים הפרעות בקו רוחק מהמרכזיה וכו'....

תתקשר אליהם בלי סוף כי הם יחזרו אליך בעוד חודש...

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי נראה שנתוני הקו איכותיים, גם הם אמרו לי את זה.

פורסם

במזל רע יש לך תקלת תשתית. 2 אופציות:

1. תתעקש על טכנאי בכיר שיגיע לתקן.

2. *6900 זה הטלפון של הוט, תזמין תשתית...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים