עבור לתוכן

מפרט AMD ב6500 ש"ח כולל מסך

Featured Replies

פורסם

Part type Part name

¤ Price

Qty

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 621.9 ] 1

Motherboards for AMD : Leadtek NForce2-ST K7NCR18D PRO Motherboard (Dual DDR400,AGPx8,5.1 Sound,1394,LAN,ATA133,USB 2.0) [ ¤ 611.1 ] 1

Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader [ ¤ 343.09 ] 2

Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 542.93 ] 1

Video Cards : Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard [ ¤ 1895.86 ] 1

Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1

CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Sony 16/48 Bulk [ ¤ 217.39 ] 1

CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW [ ¤ 279.95 ] 1

Monitors : 17" CTX EX700F Flat Monitor [ ¤ 739.86 ] 1

Speakers : Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers [ ¤ 578.91 ] 1

Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case [ ¤ 324.92 ] 1

סה"כ 6550 ש"ח

יש למישהו הצעות לשיפור?

כמו כן שמתי לב לבנדל הזה:

http://www.pchardware.co.il/docs/pd-665380318.htm

האם כדאי להחליף לאינטל בגלל הביצועים (מדובר בP4C, שגם עובד בבאס גבוה יותר וגם מפיק תועלת גבוהה יותר מDual DDR).

עריכה: אין מקלדת / עכבר, אבל אני הולך על המקלדת הכי פשוטה וגם על עכבר אופטי פשוט של microsoft

פורסם
  • מחבר

במערכת שאני הצעתי, יש R9700PRO, ופה יש 9600PRO, שלפי מה שאני יודע היתרון הגדול ביותר שלו הוא בOC שאני לא הולך לעשות בזמן הקרוב אלא רק כשהמחשב יתיישן, לכן אני לא יודע אם זה הכרטיס המתאים לי.

בכל אופן מאיפה לקוחים המחירים פה?

פורסם

לא הייתי משנה למפרט המומלץ בHW, רק הייתי משנה את הלוח אם לABIT NF7 v2.0 nForce2 שגם יותר זול, ומעולה, וגם אם לא מתוכנן OC בזמן הקרוב, אז תקח את הזכרונות הרגילים של TwinMos, כי בלי OC אין הבדל בביצועים. גם DVD הייתי לוקח של LiteOn, Toshiba או BenQ, ומסך תוסיף קצת,ותקח אחד יותר טוב של CTX.

פורסם

WAWWAWAWAW!!! >:(

אני לא מבין אותכם!!!! תחכו לAthlon 64

הוא מעבר לפינה!!! אז אולי תוסיפו איזה אלפייה אם תקנו מתי שהוא יצא,אבל לפחות זה יהיה מאוד מאוד מאוד משתלם,כי זה דור חדש.

פורסם

WAWWAWAWAW!!! >:(

אני לא מבין אותכם!!!! תחכו לAthlon 64

הוא מעבר לפינה!!! אז אולי תוסיפו איזה אלפייה אם תקנו מתי שהוא יצא,אבל לפחות זה יהיה מאוד מאוד מאוד משתלם,כי זה דור חדש.

קודם כל חשבת אולי שאין כאלה שיש להם עוד אלפייה?

ב איך אתה יודע שזה רק עוד אלפייה ולא עוד 3 או 4 אלף אחרי הכל זה דור חדש...

ג אני לא חשוב שצריך לחכות בעונש עם המחשב הישן...

פורסם

אני חושב שווה לחכות. וגם אם זה לא אלפייה אז לחכות עוד חודש\חודשיים אחרי השקתם.

זה עדיין שווה את זה.

לא טוב להיות לחוץ לקנות מחשב. ההמתנה שווה. זאת דעתי בכל אופן. ואני בטוח שיש חולקים עליה.

Athlon 6 :inlove:4

:-* :-* :-*

פורסם

אם אין הערה מפותח הת'רד לגבי מערכת רמקולים 2.1, אז אני מניח שזה בסדר. בכל אופן, בהתאם לתקציב, אמליץ מעבר לATP-3 של Altec Lasing.

מלבד כך ומלבד שאם קיים הצורך ניתן להעיף את המודם ולעבור לרכיבים שצבעם הוא לבן, מלבד אלו, הכל טוב ויפה, בעיקרון, במערכת הזו. שיתחדש.

פורסם

לא הייתי משנה למפרט המומלץ בHW, רק הייתי משנה את הלוח אם לABIT NF7 v2.0 nForce2 שגם יותר זול, ומעולה, וגם אם לא מתוכנן OC בזמן הקרוב, אז תקח את הזכרונות הרגילים של TwinMos, כי בלי OC אין הבדל בביצועים. גם DVD הייתי לוקח של LiteOn, Toshiba או BenQ, ומסך תוסיף קצת,ותקח אחד יותר טוב של CTX.

כשאתם אומרים שאם לא עושים אובר קלוק אפשר ללכת על הזכרונות הרגילים של TWINMOS אז אפשר לדעת למה את מתכוונים??

יש שם הרבהה סוגים, אולי תתנו קישור או דגם ומחיר.

דרך אגב ללוח abit nf7 v2.0 אם לא עושים אובר קלוק כדאי לקחת זכרון אחד או שניים שזה יהיה בדואל?

ומה ההבדל בין הלוח abit nf7 v2. לabit nf7 v2.sl הייתי רוצה לשמוע הסבר מפורט.

פורסם

כל מה שאני יודע שההבדל הוא במחיר וכולם ממליצים לי על הnf7 אז אני לא יודע גם אני רוצה לדעת

פורסם

כל מה שאני יודע שההבדל הוא במחיר וכולם ממליצים לי על הnf7 אז אני לא יודע גם אני רוצה לדעת

שניהם ABIT NF7 רק שהSL הוא היקר יותר אבל מה ההבדל?!

פורסם

שניהם ABIT NF7 רק שהSL הוא היקר יותר אבל מה ההבדל?!

מתוק חומד... אני יודע ששניהם

nf7

אבל אני אומר שלא ממליצים לי על האס אל ואני רוצה לדעת מה הבדל

פורסם

מתוק חומד... אני יודע ששניהם

nf7

אבל אני אומר שלא ממליצים לי על האס אל ואני רוצה לדעת מה הבדל

חחחחח אוקיי טעות שלי! ;)

פורסם

חחחחח אוקיי טעות שלי! ;)

בסדר אל תילחץ....

i am still the man..... 8) yeah...yeah

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים