עבור לתוכן

שאלה למבינים בטראנסים....

Featured Replies

פורסם

טוב, אניי חייב לגלות מה השם של הטראנס הזה! עשו לי טובה לכו לדף הבא:

http://mymusic.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=channels_billboard

זה דף המצעדים של רדיו וואלה! שם במצעד טראנסים תשמעו את המקום הראשון ואם אתם מזהים תגידו לי בבקשה את השם... כי אני סגור 99% שמה שכתוב בפרטים של השיר בוואלה הם לא נכונים... אני הייתי בטוח שזה של חואן מאיביזה אבל אני כבר לא יודע... קיצר מי שיודע את השם של הטראק בבקשה שירשום...

נ.ב. איך עושים פה קישור לעזאזל?!?!

פורסם

זה אכן חואן ...(Juan - Spiritual Healing) . נראה לי שיהל פשוט עשו גרסה שונה לזה .

פורסם
  • מחבר

אז זה טראק ישראלי? כבוד... וד"א יהל זה די ג'יי לא הרכב ;)

פורסם

אף אחד לא ממש סגור על האדם שעומד מאחורי יצירת המופית הזו... אבל עד כמה שידוע לי מדובר בבנו של חואן המביא את סיפור אביו או של עצמו, בנוגע ל"ריפוי רוחני" (כשם הטראק).

הטראק עצמו מתאר את התהליך שעובר חולה סרטן, אשר עבר טיפולים כימיים ולא מעט סבל בנסיון להירפא מן המחלה. כל הטיפולים הקונבנציונליים לא הועילו, אז החולה נלקח למרפא הינדי, אשר הצליח לרפא אותו מן המחלה בצורה "טבעית".

זה פחות או יותר מה שידוע לי... בכל אופן, מדובר בלי שום ספק באחד מהדברים היותר מדהימים שנשמעו אי-פעם בסצינה, ביחד עם Power Of Celtic של Shiva Shaidapu ו Extrenal Shortage.

נ.ב,

אני היחיד שלא מצליח להאזין לשידורי ה Streaming האלה? זה פשוט נתקע על Buffering ללא שום שינוי.

נ.ב.ב,

זה שהטראק מופיע במצעד הטראנס הישראלי, לא אומר שהוא ישראלי... ::)

פורסם

אף אחד לא ממש סגור על האדם שעומד מאחורי יצירת המופית הזו... אבל עד כמה שידוע לי מדובר בבנו של חואן המביא את סיפור אביו או של עצמו, בנוגע ל"ריפוי רוחני" (כשם הטראק).

הטראק עצמו מתאר את התהליך שעובר חולה סרטן, אשר עבר טיפולים כימיים ולא מעט סבל בנסיון להירפא מן המחלה. כל הטיפולים הקונבנציונליים לא הועילו, אז החולה נלקח למרפא הינדי, אשר הצליח לרפא אותו מן המחלה בצורה "טבעית".

זה פחות או יותר מה שידוע לי... בכל אופן, מדובר בלי שום ספק באחד מהדברים היותר מדהימים שנשמעו אי-פעם בסצינה, ביחד עם Power Of Celtic של Shiva Shaidapu ו Extrenal Shortage.

נ.ב,

אני היחיד שלא מצליח להאזין לשידורי ה Streaming האלה? זה פשוט נתקע על Buffering ללא שום שינוי.

נ.ב.ב,

זה שהטראק מופיע במצעד הטראנס הישראלי, לא אומר שהוא ישראלי... ::)

1. תודה על המידע . :)

2. זה רק אתה היחיד שלא מצליח להאזין לשידורי ה-STREAMING .. :D

פורסם

הטראק הנוסטלגי האדיר הזה שייך ל חואן , שעובד תחת השם The Muses Rapt . יש לו עוד כמה הברקות מדהימות.

לא מסובך נכון ?!

פורסם
  • מחבר

פספסתי אותו בהייניקן סאנדנס לפני זמן-מה :(

פורסם

אחי, טרק ישן בטירוף.... תתחדש

פורסם

אכן חואן, חודש ע"י שיבה שודיפו (חצי מאינפקטד משרום ולכן משייכים את זה אליהם)...

פורסם

חברים

חואן זה לא טראנס.

פורסם

חברים

חואן זה לא טראנס.

אה ?

פורסם

חברים

חואן זה לא טראנס.

חואן זה טראנס. הוא יצא בכמה אוספים של פסיי תחת השם The Muses Rapt בשנה האחרונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים