עבור לתוכן

פרוייקטנט: חיל אוויר או חיל תיקשוב?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

@Nahum2

תעשה לי טובה.. לבחור מקום אחד על פני שני בגלל שיש שם יותר כוסיות? מה זה כתה ו' או משהוא? זה לא שמגייסים אותך לתוך אזור סגור ומאובטח, תוקעים אותך בחדר עם מחשב/מלחם ואתה לא יוצא משם 4 שנים.. כוסיות יש גם מחוץ לצבא.. אם זה בכלל יכול להחשב כפקטור של בחירה אז הוא נמצא נמוך נמוך ברשימת הפקטורים..

בקשר לחלק השני של ההודעה "ובח"א טוחנים הרבה יותר תורנויות.", תודה אקח לצומת ליבי.

עכשיו אתם מדברים איתי בשפה שאני לא מבין: מה זה "אוכלים חרא" למה הכוונה? תפקיד? מקום? יחס? או שמאכילים אותך בחרא?

בבקשה תנו קצת יותר מידע! זה מאוד חשוב לי!

כמו כן אשמח לשמוע לגבי קבע (הייתי טיפש ולא ביררתי מראש).

שוב תודה רבה מראש!

פורסם

אם מעניין אותך השירות ומה שתעשה אחרי הצבא אז לך לכל מה שהוא לא חייל האויר. תקשוב הוא המקום הטוב ביותר למחשבים (ממר"ם וכו'). לדעתי הוא גם המקום הטוב ביותר בצבא ללימודים בכללי (חוץ מעתודה) כי בניגוד לאחרים הם עובדים בשוק שחיי יחסית ויש מגוון רחב מאוד של תפקידים.

עוד לא הגעתי לצבא אבל מניסיון של אחרים בחייל האויר האוכל הרבה יותר טוב (יש עוף ולא חרא משימורים) אבל השירות עצמו לא משהו. אני חיפשתי גם מסלול לימודי ובחרתי בפרוייקט עדן (אלקטרוניקה-תקשורת) של תקשוב, הדבר המוזר זה שהם אפילו לא בדקו אותי ואת חברים שלי הם קיבלו אותנו ישר :nixweiss: הדבר היחיד שאמרו לנו זה שכדאי לנו להיזהר כי הסיווג הביטחוני גבוה :P

פורסם

אחרי שיחות עם אנשים על פרוייקט עדן, זה לא נוצץ כמו שזה נשמע :-\

פורסם

זה יותר נוצץ מלנקות מנועים :-\ ממה שהוצע לי זה או סיגמה או שחק או עדן, מהשלושה עדן נשמע הכי פחות גרוע. לצערי יש לי רק 605 בפסיכו מה שאומר שאני צריך ממוצע מאוד גבוהה בלימודים בשביל עתודה. גם ממא"ם לא פונים בדרך כלל לתלמידי אלקטרוניקה למרות הציון שלי במחשבים גבוה יחסית (94 בלי בונוס זה לא רע :()

פורסם

אני בחיל התקשוב ותאמין לי זה החיל הכי מסריח שקיים.......לך לחיל האויר!!!

ולגבי תחינות של שמירות וכו.....זה תלוי בבסיס ולא בחיל....וכך גם האוכל...אבל בחיל האויר יש יותר סיכוי לתנאים יותר טובים..

פורסם

השאלה היא מה התפקיד שלך ומה אתה עושה בחיל התקשוב.

פורסם

אם אתה לא יודע אל תדבר ותטעה

אל תגיד לי שאני טועה כי אני משרת שם כבר שנתיים וחצי (רק עוד שנה וחצי טפו טפו)

לפותח הת'ראד: מנסיון של חברים (יש לי גם מתקשוב במסלול שלך וגם מחיל אוויר) עדיף שתלך לתקשוב כיוון שברגע שאתה נמצא בח"א ממש קשה לצאת משם. זה כמו חור שחור, ובד"כ אוכלים שם ממש הרבה חרא.

פורסם
  • מחבר

טוב אני רוצה לסכם בקצרה את הנאמר לפי איך שהבנתי, מכיוון שחר אני צריך להחליט:

חיל אוויר:

+טכנולוגיות גבוהות וחדישות, סיכוי לעסוק בפרוייקט מכובד

-הרבה שמירות וטורנויות (יותר מתיקשוב)

-קשה לצאת משם (לא שזה ממש משנה)

חיל תיקשוב:

-פרוייקטים לא מסווגים

-תחום עיסוק אחד או שתיים (בעיקר הכל קשור לאינטרנט)

+פחות שמירות וטורנויות מאשר בחיל אוויר

תוסיפו עוד זה מאוד חשוב לי!

תודה רבה מראש.

פורסם

DK שים לב. חא - זה כפול תורנויות בערך. ברמת קושי פי 3-4.

אצלהם הש"ג קורא עיתון. אצלנו הוא מפחד פחד מוות שיפול בביקורת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים