עבור לתוכן

איך מרחיקים ערסים מהחיים ללא קוסמטיקאית? שפכו הכל כאן!

מה לעשות איתו? (רק למי שקרא את רוב הפוסט ומבין במה מדובר) 2,001 הצבעות

1. 1. מה לעשות איתו? (רק למי שקרא את רוב הפוסט ומבין במה מדובר)

• לחכות לו אחרי ביה"ס ולהחטיף לו כהוגן.
    • לנסות להתפייס איתו בלחיצת יד, אם לא יעזור לנקוט באמצעים פיזיים.
    • להגיש תלונה למנהלת ביה"ס\משטרה על איום+אלימות
    • להתעלם ממנו, ואם הוא ייתפס עלי לנקוט באמצעים יותר פיזיים.

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

מחזק, אני בטוח ש-99% מהאנשים שהגיבו כאן

היו עושים את אותו הדבר בדיוק.

אני חושב ש75% מהאנשים שהגיבו פה לא היו מכניסים את עצמם למצב כזה.

• תגובות 161
  • צפיות 17.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

99.9 אחוז היו נמנעים ממצב של מכות , ו99 אחוז לא היו מגיבים גם אם בריון היה מריץ להם

תראו את הסרט klass

פורסם

99.9 אחוז היו נמנעים ממצב של מכות , ו99 אחוז לא היו מגיבים גם אם בריון היה מריץ להם

אתה חיי בסרט

פורסם
  • מחבר

אוי אלוהים.. כבר הזכרנו שהילדים עם המוח המתכווץ לא צפויים?

אוקי.. אז ככה..

הוא פשוט משוגע..! הוא חייך אלי ונפנף אלי עם היד (ולא, זה לא היה איום או "הצהרת כח רשמית") כאילו אנחנו חברים מהגן..

וכדאי שלא ינעלו את התרד הדבילי הזה כי הוא פשוט קורע, יותר קורע מהתרד בדיחות.. אנשי HWzone יכולים לחיות עוד 10 שנים בזכותו(י)!

פורסם

אתה בטוח שלא היתה לו סכין ביד?

סתם סתם ;D הוא דיבר איתך אחרי זה או שזאת הפעם היחידה שראית אותו מאז?

אתה בטוח שאתה קורא אותו נכון?

פורסם

נראה לי הוא ממציא את הסיפור הוא חושב שהוא דוני דארקו ויש ארנב שרודף אותו

פורסם

בקיצור סיפור סטריאוטיפי של ילד סנובי מתנשא שמחליף את הגרסה שלו כל חמש דקות.

בקיצר לא נראה לי שכל זה קרה ואם כן מסכן מי שיושב וכותב פה... ועוד מנסה לעשות את הסיפור מעניין או מצחיק.. מה שמצחיק פה זה המגיבים שיורדים על פותח התרד... כל השאר פאסה..

קיצר יצאת חסה...

פורסם

תמיד אתה יכול לשכור את שירותיו של שומר ראש.

אתה לא רציני אתה..

פורסם

אתה בטוח שלא היתה לו סכין ביד?

:lol: :lol: :lol:

פורסם

אחרי שתאכל את הקורנפלקס אני מקווה שתסיק תמסקנות הנכונות ותבין שלא כל ילד עם סיגריה הוא ערס ויש מאחוריו צבא של מתאבדים...בסוף גם לערסים הגדולים ביותר יש לפעמים מידה של רציונליות וחשיבה של תועלת ועלות. בכל מקרה זה גם יכל להיגמר אחרת כי אני מכיר אנשים כמוך שחשבו את עצמם חכמים גדולים ויצאו קטנים בסופו של דבר .

פורסם

איזה כותרת דרמתית!

אפשר לסכם את זה כפלייר פרסומי למכון ג'ו ג'יטסו

בטח ההמשך יהיה כזה...

לאחר שהתפוצצה לי לבנת חבלה ליד החלון כאות אזהרה ממשפחות הפשע, התגייסו כל הילידים במכון הג'ו ג'יטסו בהנהגת מאסטר ספלינטר ויצאנו להילחם במשפחות הפשע

לאחר שחיסלנו את השומרים בפתח המערה שלהם הגיענו אל המאסטר של משפחות הפשע, אך כולנו היינו פצועים מהקרבות הקודמים ונותר רק הילד החדש החצי עיוור שהוא בסך הכל חגורה לבנה, אבל בתוך מוחו הוא שמע ת מאסטר ספלינטר אומר לו שאפילו שהוא רק בכיתה ב' ושוקל 25 ק"ג אם הוא יתרכז מספיק חזק ויעצום עיניים הכח יהיה עימו, לאחר ארבעה פליפלקים באויר שני ברגים וחצי מסובבת העקב של הילד היה תקוע בין עיני המאסטר ששבק חיים בו במקום.

ג'ו ג'יטסו!

ביחד נאחד את משפחות הפשע...בקבר!

LOL... לחתימה!

פורסם

"התיישב לידי בן אדם שנראה לי טוב לב, אבל לא סבלתי אותו, אז אמרתי בטעות בקול רם 'איככ סיגריות'.

מסתבר שהוא לא אהב את זה, אז אמרתי ליועצת. מסתבר שגם את זה לא אהב.

אז כשהתייצבתי מולו אחרי התחמקות של 4 שעות לא פחדתי, רק שבדיעבד כן פחדתי קצת, וקיבלתי מכות אבל רק כי לא רציתי להחזיר.

אבל זה לא כאב, רק שבדיעבד זה כן כואב."

בקיצור, אולי לו יש גב, אבל לך אין חוט שדרה. מרביצים (מגיבים) לאחד ומרוויחים כבוד, זה די מה שהוא עשה לך.

וברוח התגובות: נראה לי שהמאמן ג'ו ג'יטסו שלך עשה צחוק מעבודה.

זה אחד מתוך כמה מקרים שהיו לי (ב3-4 בתי ספר שהייתי בהם) שבהם נלחמתי מול ילדים מגודלים שאחרי זה הפכו להיות חברים שלי ושמרו עלי בנאמנות מופלאה.

תמיד הגדולים והחזקים מכבדים את הקטן שבדרך פלא מצליח לעורר פחד גם בענקים.

התגובה הכי רצינית וטובה בדיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים