עבור לתוכן

חיפוש צימרים לי ולחברה שלי

Featured Replies

פורסם

לא,זה לא קריאת "האהא יש לי חברה ואנחנו הולכים לצימר"

פשוט אני ממש רוצה לקחת אותה לצימר כלשהו,כבר המון זמן..ודיברנו על זה ואמרנו שנתחלק בהוצאות אבל בכ"ז,יש כ"כ הרבה צימרים שזה בלתי אפשרי לבחור!

אז אני חושב על משהו מתחת ל-1000 ש"ח,עם העדפה לג'אקוזי במקום ואווירה רומאנטית ונעימה.נוף יפה,עדיף בצפון.לחמישי-שישי-שבת(2 לילות).

לאנשים שהיו,גברים,נשים(אם יש פהxD),אנשים שהיו להם חברים ש,או המלצות,בבקשה בבקשה דברו אלי.אני מת להיות איתה בחופשה,הכול פה רועש מדי.

תודה :P

פורסם

אני נוסע לגרנות עוד כמה ימים עם תרצה אני יעדכן איך היה יש לי הכרה עם האזור שם יש נוף ממש יפה

פורסם
  • מחבר

אני אשמח אם תשמור את זה בפינה איפשהו בראש שלך,למרות שכנראה תהיה מעורפל כשתחזור ;D

על כל מקרה,תודה!

פורסם

מממ אני לא יודע מה בדיוק המחירים, אבל שמעתי על אחוזת מרים ודודה שלי היתה שם אמרה שהמקום רומנטי ומדהים...

תסתכל באינטרנט יכול להיות מה שאתה מחפש

:)

עריכה:

אוקי הנה לינק קטן..

http://www.zimmer100.co.il/z200.php

אני בטוח לוקח לשם ת'חברה

חחחח

פורסם
  • מחבר

הסתכלתי ובדקתי בעוד אתרים(זה 450 ש"ח באמצע השבוע ו-700 ש"ח בסופ"ש,2 לילות כל אחד - שזה לא ממש יקר)

לא חושב שיתאים לנו,אני לא רוצה "אחוזה"..זה לא אישי ופרטי מספיק..אני רוצה להיות נטו איתה,אין לנו מה לעשות עם נופשים אחרים שמבקרים במקום.

תודה בכ"ז,תהנה עם חברה שלך שם..ראיתי שיש שם שלג כשקר,אם יהיה שלג כשתהיו שם זה יהיה גדול ;)

פורסם

תודה רבה :)

ותהנה גם אתה!

אגב ממה שהבנתי מדודה שלי זה לא משהו מעורבב חס וחלילה אלא כל אחד בחדרו..רק הבריכה היא לבקתות אם אני לא טועה

אניי אף פעם לא היתי האמת בצימר, לא יצא לי ממש, ולא ידוע לי על צימר שמכיל ביקתה אחת לנופש יחיד או זוג אם לזה התכוונת...או שלא? [=

בכל מקרה תהנה והמחיר שרשמת למעלה נשמע לא רע בכלל!

פורסם
  • מחבר

כנ"ל בתול צימרים.

לא התכוונתי לכמה אנשים באותו חדר,זה לא הפטיש שלי :lol:

פשוט אני מחפש מקבץ ביקתאות יותר נפרד,שלא יראה כמו שדרה קטנה,פשוט ביקתאות ככה שלא ניתקל בעוד אנשים.וואו,אני נשמע כאילו אני מתכוון לרצוח אותה. :kopfpatsch:

לילה בסדר! :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים