עבור לתוכן

קניית כרטיס FIREWIRE בדחיפות :)

Featured Replies

פורסם

חברים אני בבעיה רצינית!!!

אני מחפש כרטיס FIREWIRE לא משהו זול ולא משהו יקר בסביבות 50-150 פלוס מינוס לא נורא (Sעיפות לכבל ותוכנה עם הכרטיס)

המצלמה שלי היא מדגם GR-D820 של JVC אז אם יש למישהו נסיון עם המצלמה הזו יחד עם כרטיס פיירוויר זה מבורך!!!

אני סה"כ צריך כרטיס שבאמת ידגום לי את החומר מהמצלמה הזו שיש לי למחשב...בצורה הטובה ביותר! שאפשר בסכום הקנייה שלי...

המון תודה למי שיעזור....SOON AS POSSIBLE

??? ??? :D

פורסם

כל כרטיס פיירוואיר יהיה לך טוב כל עוד הוא פועל חחח

http://zap.co.il/models.aspx?sog=C-USBCard&keyword=firewire

יש לך כאן הרבה אופציות,

את הכרטיס שלי קניתי ב 70 והוא עובד מעולה, אני בטוח שזה שעולה 35 עובד בדיוק אותו הדבר, פשוט לא ידעתי שקיים כזה מחיר..

**אחרי שיהיה לך את הכרטיס תעביר את הסרטים ב MOVIE MAKER אם אין לך כוח לשבור את הראש :)

פורסם

לפני שאת רצה לקנות תבדקי שאין בקר IEEE 1394 (מה שנקראה firewire בשפה העממית) בלוח אם שלך במקרה כי זה ממש אופנתי בשנים האחרונות.

פורסם
  • מחבר

מן הסתם אם היה לי בקר כזה על הלוח אם הייתה יציאה של FIREWIRE לא??? והייתי רואה?[br]פורסם בתאריך: 19.02.2009 בשעה 18:26:40

אחרי קניית כרטיס פיירוויר איך משתמשים בזה למעט קניית כבל בנוסף...???עם איזה תוכנה?? אפשר בפינקל סטודיו או רק במובי מאייקר<?
פורסם

מה הדגם של הלוח אם?

לא צריך שום תוכנה מיוחדת או דרייבר, המערכת יודעת לזהות התקן כזה לבד ב99% מהמקרים.

פורסם
  • מחבר

סבבה...אבל אחרי שהתקנתי את החומרה במחשב...

עבודה תכלס! עם איזה תוכנה??

בעקרון שהייתי דוגם עם SUPER VIDEO הייתי דוגם בפינקל כי הפרימייר לא דוגם לי ...אז הפינקל תזהה את המצלמה שלי אחרי שאחבר אותה לפיירוויר או מה???

דבר שני יש לי עוד שאלה אם כבר אז כבר!

אתה יודע למה בפרימייר 2 שלי אני כבר שנים רוצה לייצא סרט אחרי שסיימתי לדיסק DVD והוא לא נותן לי אפשרות כזו...רק לייצא לAVI בלבד!

נתקלת בבעיה הזו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים