עבור לתוכן

לוח אם ומעבד בשביל FHD

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מנסה להרכיב מחשב פשוט (OFFICE, אינטרנט וחיבור למסך 42 אינצ').

על מנת לקבל גם יציאת HDMI שתתמוך בFHD ברוזלציות של 1080P וגם יציאת DVI למסך הראשי המליצו לי בפרום המפרטים על השילוב:

GIGABYTE GA-73PVM S2H + E5200

היו כאלו שגרסו שמעבד כפול ליבה לא יגיב טוב לFHD וחובה QUAD

מה דעתכם האם ההצעה למעלה מספיקה לFHD ב1080P? או שאני צריך להוסיף עוד כ750 ש"ח בשביל:

GIGABYTE EG43M S2H + Q6600 (ממש לא בא לי)?

או שאולי אפשר להתפשר על משהו באמצע (לדוגמא: GIGABYTE EG43M S2H + E5200)?

תודה,

mlunker

פורסם

לא שאני מבין גדול במפרטים - אבל - אני תוהה, בשביל לערוך מסמכים ולגלוש באינטרנט אתה הולך "לזרוק" עוד 750 ש"ח? על מה? לזה קוראים "מחשב פשוט"? מחשב עם 4 ליבות? לא הבנתי את הצורך לחבר אותו למסך 42 אינץ' אם כל הכוונה היא רק לגלוש ולהשתמש ב-OFFICE.

בשביל הצרכים שהצהרת עליהם, מספיק לך מחשב בסיסי ביותר, לדעתי אפילו אם תלך בנתיב ה-AMD תמצא פתרון בסביבות ה-1000 ש"ח

פורסם
  • מחבר

לא שאני מבין גדול במפרטים - אבל - אני תוהה, בשביל לערוך מסמכים ולגלוש באינטרנט אתה הולך "לזרוק" עוד 750 ש"ח? על מה? לזה קוראים "מחשב פשוט"? מחשב עם 4 ליבות? לא הבנתי את הצורך לחבר אותו למסך 42 אינץ' אם כל הכוונה היא רק לגלוש ולהשתמש ב-OFFICE.

בשביל הצרכים שהצהרת עליהם, מספיק לך מחשב בסיסי ביותר, לדעתי אפילו אם תלך בנתיב ה-AMD תמצא פתרון בסביבות ה-1000 ש"ח

צודק - הייתי צריך לדייק בדרישות שלי: OFFICE, אינטרנט ו...שידור תכני FHD מהמחשב אל LCD בגודל 42 אינצ'.

אני מניח שזה אומר שהמחשב הוא לא לגמרי פשוט אבל הייתי רוצה לקבל את הדרישות הנ"ל ביחס עלות-איכות אידאילי.

תודה,

mlunker

פורסם

אין צורך במרובע ליבות, ה-E5200 יעשה את העבודה כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

תודה - מה בקשר לדילמה בין:

GA-73PVM S2H

ל:

GA-EG43M S2H

נראה כאילו לG43 יש מספר רב יותר של אופציות מה שכנראה הוך אותו לטיפה יותר UPGRADABLE,

אבל האם יש הבדל משמעותי בביצועים של הCHIPSETS שאני ארגיש בטווח המיידי?

שוב תודה,

מתן

פורסם

עד כמה שאני יודע ה-X4500 עדיף, אבל ה-7100 יספיק לשימושים שלך.

המחיר של G43 הוא מעט יקר ובמקרה כזה עדיף לשקול לוח P31/P35/G31 זול בתוספת כרטיס מסך פשוט כמו 8400GS.

פורסם
  • מחבר

עד כמה שאני יודע ה-X4500 עדיף, אבל ה-7100 יספיק לשימושים שלך.

המחיר של G43 הוא מעט יקר ובמקרה כזה עדיף לשקול לוח P31/P35/G31 זול בתוספת כרטיס מסך פשוט כמו 8400GS.

נראה כאילו ההבדל הוא של 180 שקלים בערך - אם הוא עדיף, אני חושב שאני אעמוד בזה...

פורסם

יש לך 8400GS ב-160 שקלים שיהיה הרבה יותר עדיף, כמובן בשילוב עם לוח זול יותר כמו G31M-S2C שעולה 250 שקלים.. בסה"כ עם הירידה בלוח זה יוצא יותר זול מהלוח עם ה-X4500.

אני מציע שתפתח דיון בפורום כרטיסי מסך בבקשה לכרטיס מסך בתקציב מינימלי שמתאים לשימושים שלך ותראה משם והלאה לאן זה מתגלגל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים