עבור לתוכן

Dell 2709w - שאלות שלי לגביו...

Featured Replies

פורסם

שלום, מאחר ואני מתעניין לאחרונה במסכי LCD לצפייה בסרטים, וכבעלים של 2007WFP,

עלה לי הרעיון לחבר מסך של מחשב למחשב ולממיר...

כייוון שהמרחק צפייה שלי הוא 3 מטר אני מתעניין רק ב26-27 אינץ'..

השאלה איך תתקבל התמונה מהממיר, כי כרגע אני רואה על הפנים כשאני מחבר את הממיר ל 2007WFP...

אבל בשידורים מהמחשב אני רואה הרבה יותר טוב מכל מסך טלויזיה תקציבי שקיים... (אני מדבר על 1080p)

האם אני אוכל לחבר את הממיר ולראות באותה איכות כמו בטלויזיה?

האם ישנה אפשרות לתליית המסך? כמו במסך הנוכחי שלי..

האם זה אותו הפאנל כמו של 2007WFP (שכחתי את השם סורי)?

פורסם

ב 2007 הפנל הוא IPS ובגדלים 27 של דל (בהדגשה על דל ) זה SPVA.

אם אתה מנתק את הרגלית יש אפשרות לתלייה עם ציוד מיוחד תואם.ממליץ לך לשאול את חבר הפורום אלכס אם הוא יכול להשיג לך

כמו שהוא השיג לחברי הקניה הקבוצתית.

פורסם
  • מחבר

תודה..

יש אפשרות כלשהי לשלוט עליו עם שלט? איכשהו לכבות והדליק?

אני הולך להשתמש בו בתור טלויזיה

פורסם

אין אפשרות כזו.

פורסם

27 אינץ' נחשב קטן לצפייה מ-3 מטר... למרחק כזה מומלץ לפחות 37 אינץ, אני הייתי הולך על 42

פורסם

אני משתמש ב2709W עם הממיר HOT HD שלי, החיבור HDMI משפר את התמונה אבל לא בצורה טובה מדי אחרי הכל שידורי SD

בקשר לכיבוי של המסך, ברגע שאתה מכבה את הממיר והמסך לא מקבל אות הוא מכבה את עצמו לבד

פורסם

אני משתמש ב2709W עם הממיר HOT HD שלי, החיבור HDMI משפר את התמונה אבל לא בצורה טובה מדי אחרי הכל שידורי SD

בקשר לכיבוי של המסך, ברגע שאתה מכבה את הממיר והמסך לא מקבל אות הוא מכבה את עצמו לבד

מחזק את דברייך של iakovl

כל מסך ברגע שאינו מקבל אות - נכנס למצב המתנה אוטומטי.אז הוא אינו צריך כיבוי עם שלט אצלי כמה דקות אני לא עובד עליו הוא נכבה לבד.

אבל זה בהגדרה של חיסכון בכח בלוח בקרה .

פורסם

27 אינץ' נחשב קטן לצפייה מ-3 מטר... למרחק כזה מומלץ לפחות 37 אינץ, אני הייתי הולך על 42

כמה שהאנשים מתחזרים בימינו. פעם טלוויזיה של 21" הייתה מספיקה לכולם, גם מ-5" מטר, עכשיו פתאום 27" קטן להם. ::)

טלוויזיה ענקית זה כיף כשזה רק טלוויזיה, אבל הן לא יכולות לשמש מסך מחשב לעבודה. ולכן כשרוצים לשלב מסך מחשב עם טלוויזיה, גודל ביניים כמו 27" דווקא יכול להיות טוב מאוד (אם זה רק לעבודה/משחקים, לא הייתי לוקח בכלל שום דבר יותר מ-24").

פורסם

כמה שהאנשים מתחזרים בימינו. פעם טלוויזיה של 21" הייתה מספיקה לכולם, גם מ-5" מטר, עכשיו פתאום 27" קטן להם. ::)

טלוויזיה ענקית זה כיף כשזה רק טלוויזיה, אבל הן לא יכולות לשמש מסך מחשב לעבודה. ולכן כשרוצים לשלב מסך מחשב עם טלוויזיה, גודל ביניים כמו 27" דווקא יכול להיות טוב מאוד (אם זה רק לעבודה/משחקים, לא הייתי לוקח בכלל שום דבר יותר מ-24").

עזוב....אני עם 27 וזה דיי והותר.מה שכן וזה בדוק 27 מסך מחשב זה במימדים של טלויזיה 25 רק שהמסך רחב 16 על 9 והטלויזיה היא 4 על 3

לכן הם ניראים גודל זהה.היום כמה שיותר גדול יותר מרגש ומלהיב שיהיה :P

פורסם

לא התכוונתי להתחזר שאמרתי ש37 אינץ עדיף :)

תכלס, השאלה היא מה יהיה השימוש המרכזי של המסך... אם הוא ישמש בעיקר לצפייה בטלוויזיה עדיף בהרבה לקנות מסך אל סי די שיהיה יותר גדול, יותר זול ויראו בו טלוויזיה טוב יותר. יכול גם לשמש למשחקים ולגלישה באינטרנט מדי פעם.

אם השימוש העיקרי הוא למחשב ברור שעדיף את הדל, ואני בהחלט מסכים שלא צריך יותר מ24"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים