עבור לתוכן

האם מייקרוסופט הולכים לרכוש את 3DV ?

Featured Replies

פורסם

1) דגש על רוב - אבל לא יצאו כמה כותרי AA לDSI - מה הטעם לשידרוג החומרתי? (אתה מודה שהזיכרון עלה , יש FLASH פנימי והמעבד הראשי הוכפל בכוחו כן?

2) - יש SD עכשיו - נגמרו התירוצים , מה גם שה"שטח איכסון המועט" כבר שווה ערך ל256 מגה - שברזולוציה כזו נמוכה - מספיק להמון.

3) מחיר - יש PRESS RELEASE מנינטנדו ? או שזו השארת קרירין? - נינטנדו הוכיחו שהם מסוגלים להראות תימחור מטומטם - כשיצא הDSLITE לשוק - אולי תה לא זוכר - אבל הוא עלה פחות מהשמן ותומחר פחות (גם כשנמכרו במקביל!)

ליביו

פורסם
1) דגש על רוב - אבל לא יצאו כמה כותרי AA לDSI - מה הטעם לשידרוג החומרתי? (אתה מודה שהזיכרון עלה , יש FLASH פנימי והמעבד הראשי הוכפל בכוחו כן?

הרבה דברים שודרגו והוספו דברים שלא ידעתי שקיימים אבל נכון לכרגע לא הוכרז אפילו משחק אחד לDSIשהוא לא להורדה

ואת האמת גם מה שכן הוכרז ניראה מסריח

יש SD עכשיו - נגמרו התירוצים , מה גם שה"שטח איכסון המועט" כבר שווה ערך ל256 מגה - שברזולוציה כזו נמוכה - מספיק להמון

המשחקים לא יוצאים על כרטיס זיכרון SD אלה על כרטיסי זיכרון של הDS (כן מבלבל)

ואם תשווה את ה256 מגה ודרך אגב אני בכלל לא בטוח שזה מגה אלה אם אני לא טועה מגביט שזה הרבה פחות

לאומת האחד וחצי גיגה של הPSP זה הבדל מאוד משמעותי

ככה שהכוח חישוב הנוסף והמצלמה וכו הולכים להיות לדברים אחרים ותראה את הלינק שאני יתן בסוף

3) מחיר - יש PRESS RELEASE מנינטנדו ? או שזו השארת קרירין? - נינטנדו הוכיחו שהם מסוגלים להראות תימחור מטומטם - כשיצא הDSLITE לשוק - אולי תה לא זוכר - אבל הוא עלה פחות מהשמן ותומחר פחות (גם כשנמכרו במקביל!)

יש מחיר להשקה באירופה שזה 170$ ביפן דרך אגב אני חושב שהפסיקו ליצר כבר את הDSL כי שם הDSI התחיל מוקדם יותר

בכל מקרה זה גם קצת קשור לדיון כי לDSI יש 2 מצלמות (באיכות נמוכה אבל קימות )

אז תראו מה הוא מאפשר

http://www.youtube.com/watch?v=_LTgOqufvKc

אני חושב שזה אחת מהפרסומות המוצלחות ביותר הי פעם

נכון זה לא סירטון לגימרים בכלל לא אבל כפירסומת שפונה לקזואל ולכל המשפחה זה ממש מוצלח

נינטנדו +DSI=

931.jpg

פורסם

קרירין - בבקשה אל תעליב אותי -

זה 256 מגה בייט (כמו פי 8 ממגה ביט) - זה למיטב זכרוני.

128 קיימים בבירור ומאוד נפוצים.

ליביו

פורסם

טוב חפרתי קצת ויש בפועל גם 2 גיגביט במשחק מסוים אבל כניראה הרוב זה 64 ו128 מגה

פורסם

אז כמו שמרתי -> 2 גיגה ביט = 256 מגה בייט.

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים