פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים לאחרונה צצה בעיה במחשב שלי,אני לא מצליח לשמוע סאונד מהאינטרנט, כל סאונד.במחשב עצמו אפשר לשמוע, כלומר שירים שיש על המחשב הוא מנגן, מדיה פלייר מנגןאבל מהאינטרנט לא יוצא קול.מישהו יודע מה הבעיה ?
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים הועבר לפורום תוכנה.תאפס את הגדרות הדפדפן/תשתמש בדפדפן אחר. תנסה להתקין מחדש את FLASH.
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים מחבר כן, בדיוק.ו Czar_salad , אני לא מעוניין להחליף את הדפדפן שלי כרגע, אני מרוצה ממנו מאוד.איפסתי את כלל ההגדות של הדפדפן ועדיין לא שומעים.התקנתי FLASH ועדיין לא שומעים.עוד הצעות בבקשה ?
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים נסה להריץ את הקובץ המצורף ולהפעיל מחדש את המחשב.(שנה את הסיומת מ txt ל reg)[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בפברואר 2116 שנים מחבר נסה להריץ את הקובץ המצורף ולהפעיל מחדש את המחשב.(שנה את הסיומת מ txt ל reg)איזה קובץ מצורף ? ואת הסיומת של מה לשנות ?
פורסם 2009 בפברואר 2116 שנים בתחתית ההודעה הקודמת מצורף קובץ soundmap.txtתלחץ עליו וכשהוא ישאל אותך באיזה שם לשמור אותו תכתוב לו soundmap.reg
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים תבדוק שברג'יסטריHKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32ישנו ערך בשם wavemapper שערכו msacm32.drv
פורסם 2009 בפברואר 2316 שנים מחבר הקובץ נמצא, אך עדיין אין קול,החלפתי לFIREFOX , עדיין אין סאונד. לא עובד.מה, אין פתרון לבעיה הזאת ?גאונים ??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.