פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים שלום אני צריך את הפאנל הקדמי שלי במארז הדפסתי מה-PDF של ה-MANUAL של הלוח אם את החלק הדרוש ומצאתי את הכבלים שיוצאים מהפאנל הקדמי להלן הנתונים: מהפאנל הקדמי יוצאים קבוצה של 5 כבלים(ששייכים ליציאה לרמקולים/אוזניות, את המיקרופון זיהיתי וכרגע אני לא צריך) L-OUT R-OUT RET R RET L ו-GROUND (מארז ג'נרי אז עוד מידע לא נראה לי שיהיה אפשר למצוא) בלוח ישמועתק מילה במילה מהמדריך כמובן) FrontAudio® RearAudio®/Return R FrontAudio(L) RearAudio(L)/Return L GND בעקרון אני יחבר לפאנל הקדמי אוזניות Sennheiser HD457 אם זה משנה השאלה היא איזה כבלים מהפאנל לחבר לאיזה יציאות בלוח? תודה מראש
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים L-OUT = FrontAudio(L)R-OUT = FrontAudio®RET R = RearAudio®/Return RRET L = RearAudio(L)/Return LGND = GROUND
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים outrage יש לי שאלה אליך. אחרי שחיברת את הכבל היית צריך להגדיר משהו במחשב \ דרייבר או שזה פעל ישר?
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים זה משתנה בין כרטיסי הקול השונים, ב-AC97 של רילטק ואם אני לא טועה גם ב-HD Audio של אינטל יש להגדיר בדרייבר שיופעל גם ה-jack הקידמי..
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים אני לא יודע אם אתה זוכר את המקרה שלי אבל אצלי יש בעיה. מותקן אצלי דרייברים לכרטיס קול אבל אין לי שום תוכנה אז אני לא יודע איפה להגדיר...
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים אני לא זוכר את המקרה שלך אבל אשמח לעזור אם תפתח דיון בפורום המתאים - פורום תוכנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.