עבור לתוכן

צריך המלצה לעכבר גיימרים עד 150 ש"ח אם יש טובים בפחות אז בבקשה!

Featured Replies

פורסם

בכל מקרה הוא אופטי.

אנשים רוצים לעשות UPGRADE לא DOWNGRADE

אני יכול להציא לך עכבר עם גולה עכבר מדויק... צריך להכיל אותו מידי פעם רק צבע לבן עיניים אדומות.. אורך חיים כמעט שלוש שנים...

אבל משאיר לכלוך.... את התקע של USB תחשוב לבד לאיפה לתקוע לו.

• תגובות 33
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מתי אנשים יבינו שלייזר זה לא upgrade אלא סתם גימיק שנותן יותר DPI.

תיכנס ל esreality.com, להשוואה של העכברים.

נבדק והוכח שאופטי יותר יציב מלייזר.

פורסם

אולי תסתמו ותקשיבו לאלו שמבינים הרבה יותר מכם? לי יש mx510 וגם G5, ב-G5 אני לא משתמש יותר כי למרות החיישן הרגיש יותר בתנועות מאוד מהירות הוא לא קולט את כל הפרטים הללו ולכן מספק עקיבה נחותה יותר מאשר החיישנים האופטיים של עכברים כמו ה-mx518.

ה-G5 אינו נחשב לעכבר הכי טוב בעולם וכל מי שאומר כך מתעסק בבולשיט. אני שחקן cod ותיק והייתי כמו כן ב-ins, esr, mj12 ויש לי מספיק ניסיון במה נדרש מעכבר ייעודי לגיימינג. חלק מהשחקנים הכי טובים במשחקים כמו quake ו-cs בכלל מסתפקים בעכברים פשוטים כמו ה-ms explorer שמצויידים בחיישנים מעולים בתמורה לעלותם.

הלוואי ומישהו באמת היה מביא את המאמר המאלף מ-esreality שמוכיח חד משמעית שחיישני לייזר נחותים יותר מה-LED. ואני בספק אם רוב הקשקשנים פה בכלל התנסו בעכברים שהם מדברים עליהם.

ואל תקנה עכבר כמו mx518 ודומיו אם אתה לא מתכוון לשחק איתו על פאד נורמלי כמו steelpad S&S. הרגליות של העכבר נשחקות כמו כן גם הציפוי של העץ וזה יוצר לכלוך שחור שנדבק לרגליות.

פורסם
  • מחבר

תיסבכתם אותי חחח

מה לקנות ?!

יש לי תקציב עד 150 ש"ח אולי חריגה ל180 ש"ח

הMX518 עולה 175 ש"ח הכי זול.

מה אתם מציעים?!

אני שחקן בקוד 1, קוד 5, קוד 4 ואני חייב עכבר דיי מדויק כי שם זה משחק של מהירות וזריזות ידיים.

ואתה ששיחקתה בESR וכו'... מה הניק שלך?!

כי אני שחקן מאוד וותיק.

רציתם את המאמר של איסראליטי?! קיבלתם

http://www.esreality.com/?a=longpost&id=1265679&page=22

פורסם

הניק שלי הוא הניק שיש לי פה, Phobus.

ה-mx518 הוא הבחירה הכי טובה בשבילך אם אתה לא רוצה להסתפק בדגמים פשוטים כמו ms explorer. וזה משחק של חוכמה וראיית עומק, לאו דווקא זריזות ומהירות :) זריזות תצטרך ב-q3a.

פורסם

המאמר ההוא מלפני שנתיים.

ואני מאמין שזה שגם יחסית לאז זה לא מדוייק יותר מדי בגלל שאפשר להשיג תוצאות שונות עם הגדרות שונות.

למשל אצלי בG9 (שבכלל לא נמצא שם ברשימה אבל זה לא העניין) אפשר לכוון את קצב העדכון שהעכבר מעדכן את המחשב במיקום שלו.

על הכיוון המקסימלי הוא יקבל תוצאות הרבה יותר טובות משמעותית מאשר עם הגדרות DEFAULT. (במיוחד בבדיקות סינטטיות)

מישהו טורח לכוון אותם שם בכלל ?

בדרך כלל בהשוואות מהסוג הזה יש עיוות המציאת בגלל עצלות/טיפשות ולפעמים אינטרסים.

למשל בבדיקות קירורים למעבדים בכל מקום שעושה השוואה רצינית של קירורים יש כמה דגמים של חברות ששילמו "שוחד" בשביל שהבודקים ישחקו עם התוצאות.

קירור אחד נבדק עם מאוורר חזק בעוד שהשני נבדק עם מאוורר חלש, ואז הקירור הראשון שהיה מפסיק לשני אם היו שמים גם לו מאוורר חזק, פתאום יוצא מנצח.

בקיצור אפשר להשתמש בהשוואות כדי לקבל מושג כללי אבל צריך לזכור שמה שרואים הרבה פעמים לא מדויק ולפעמים אפילו מטעה בכוונה.

כדי להתגבר על הבעיה לפחות באופן חלקי כדאי לבדוק מספר השוואות בלתי תלויות.

פורסם
  • מחבר

זה נכון, אבל איך שהעכבר שלי זז חחח לא חושב שזה נקודהחיובית בשבילי. חחח

בכל מקרה אין לי משטח פד, אני משחק עם העכבר על השולחן עץ.

זה משנה?!

פורסם

משנה מאוד אפילו.

אחרי שתעבור לפד טוב אתה לא תבין איך עבדתה קודם.

זה באמת הבדל עצום.

פורסם

לדעתי זה פשוט עדיפות אישית למשקולות למשקל או הנוחות, אני אישית לא ניסיתי G9-5 או עכבר לייזר איכותי (זול שהיה רשום עליו 2000DPI שבוא נגיד היה שווה לתחת),אין לך חבר שיש לו את העכבר או משהו?

פורסם

מכל הבחינות יותר מדוייק מ2000DPI לא צריך פשוט.

מה שנוח בG5 זה שיש לך שני כפתורים מהירים לשינוי DPI ככה שאם אתה לדוגמא נכנס לMODE צלפים עם SNIPER RIFEL אז אתה יכול לשנות את המהירות תזוזה ע"י כפתור אחד בלבד.. וחוזר חזרה עם כפתור שני במהירות לדיוק מרבי.

אבל כל העכברים האלו לא כל כך שווים אם אתה לא משחק עם פד נורמאלי ולא ב50 ש"ח יש לך פדים מאוד טובים אבל גם הם עולים הרבה מעל ה 100 ש"ח.

למרות שאני משתמש עם G5 בלי פד ועוד לא נפגשתי עם משטח שהיה בעייתי לעבוד עליו(נייר, נייר גלאנטס פלסטיק, והרגל שלי (-:). (אצלי כרגע שולחן עץ).

אבל קודם כל תבדוק אם הוא נוח לך ליד ויקח לך להתרגל לעכבר לפחות כמה ימים.

פורסם

המאמר ההוא מלפני שנתיים.

ואני מאמין שזה שגם יחסית לאז זה לא מדוייק יותר מדי בגלל שאפשר להשיג תוצאות שונות עם הגדרות שונות.

למשל אצלי בG9 (שבכלל לא נמצא שם ברשימה אבל זה לא העניין) אפשר לכוון את קצב העדכון שהעכבר מעדכן את המחשב במיקום שלו.

על הכיוון המקסימלי הוא יקבל תוצאות הרבה יותר טובות משמעותית מאשר עם הגדרות DEFAULT. (במיוחד בבדיקות סינטטיות)

מישהו טורח לכוון אותם שם בכלל ?

בדרך כלל בהשוואות מהסוג הזה יש עיוות המציאת בגלל עצלות/טיפשות ולפעמים אינטרסים.

למשל בבדיקות קירורים למעבדים בכל מקום שעושה השוואה רצינית של קירורים יש כמה דגמים של חברות ששילמו "שוחד" בשביל שהבודקים ישחקו עם התוצאות.

קירור אחד נבדק עם מאוורר חזק בעוד שהשני נבדק עם מאוורר חלש, ואז הקירור הראשון שהיה מפסיק לשני אם היו שמים גם לו מאוורר חזק, פתאום יוצא מנצח.

בקיצור אפשר להשתמש בהשוואות כדי לקבל מושג כללי אבל צריך לזכור שמה שרואים הרבה פעמים לא מדויק ולפעמים אפילו מטעה בכוונה.

כדי להתגבר על הבעיה לפחות באופן חלקי כדאי לבדוק מספר השוואות בלתי תלויות.

חשבת על זה שמי שעשה את הבדיקות האלה מבין בעכברים ובכל הנושא של עכברים הרבה יותר ממך והוא מודע לחלוטין לכל הדברים שציינת? ( ואפילו דיברו על זה בהקשר לכמה עכברים שהביצועים שלהם משתנים לפי ה-Polling rate, ה-G5 אגב, הוא לא אחד מהעכברים האלו. ה-IME3.0 וה-WMO1.1A כן )

אף אחד לא שילם שוחד. esreality הוא אתר הגיימרים אולי הגדול ביותר בעולם ובוודאי שהאיכותי ביותר מבחינת איכות הכתבות והמשתמשים שם. אין מישהו שמבין יותר מ-Sujoy בעכברים ואם הוא בעצמו מצא, בדק והוכיח שאופטי הרבה יותר טוב מלייזר ( מה שכבר נטען הרבה לפני ע"י שחקנים מקצועיים, שחזרו מיד לעכברים האופטיים עוד בתקופה שהלייזר היה חדש ), אני מאמין לו, וזה לא שהדברים שלו לא מבוססים כן? אני יכול להביא לך מאמר שמוכיח את זה מעל כל ספק וגם מסביר למה זה ככה, חבל שאתה הולך ראש בקיר כי אתה זה שאין לו מושג ומתווכח עם כאלה שכן מבינים.

לפותח הדיון -

עצה ממני דבר ראשון תקנה פאד, יש הרבה מאוד פאדים שאתה יכול להשיג במחיר סביר לחלוטין, את ה-RAZER GOLIATHUS ALPHA שלי קניתי ב-100 שקל והוא שווה כל אגורה. בלי פאד באמת שלא תוכל לנצל את מלוא הפוטנציאל של אף עכבר שתקנה.

לגבי העכבר.. האמת שהעכבר הכי טוב שאתה יכול להשיג היום בארץ הוא ה-MS wheel mouse optical 1.1a ששווה בידיוק 50 שקל. הוא מיושן אבל עדיין מתפקד טוב יותר מכל עכבר לייזר היום והעיצוב שלו מקנה לך שליטה מלאה על העכבר במשחק שזה בתכלס מה שהכי חשוב ומה שיתן לך את הביצועים במשחק. אם אתה מחפש להרגיש טוב עם עצמך ולקחת משהו מתקדם יותר אז לך על ה-DeathAdder, העכבר היחיד שעוד איכשהו מתקרב ל-ms wheel.

MX518 לדעתי הרבה פחות טוב משני אלה אבל בכל זאת עכבר מעולה שבטח יספק את כל הצרכים שלך, והוא מתאים יותר לדרישות המחיר שלך מה-DeathAdder.

פורסם

אני לא מתכוון להתווכח ואני אומר את דעתי האישית...

יש לי שני מחשבים על אחד MS WHEEL שהוא עכבר מעולה אבל... הוא קל... לא נוח ליד אחרי מספר שעות של משחק..

אני לא שחקן מטורף משחק מידי פעם פה ושם אף פעם לא הייתי גיימר שממש משקיע... אבל כמו כך אחד מנסה לנצח... במחשב אחרת קניתי את הG5.. וכמו שאמרתי לי אישית במשחקים הוא מעוד נוח במיוחד כל הפונקציות שאפשר לעשות איתו...

יכול להיות באמת שלייזר פחות טוב מאופטי מבחינת דיוק במהירות אבל זה לא משהו ששחקן רגיל כמוני ירגיש את זה..

לפותח התרד אם אתה לא רוצה להשקיע 180 ש"ח פלוס פד על עכבר לייזר אופטי G5 וMX518 עולים כמעט אותו דבר... אז באמת כדי ללכת על MS WHEEL ולא לשכוח פד נורמאלי....

בהצלחה...

פורסם

עצם העובדה שהוא קל מהווה את היתרון הכי גדול שלו ( בנוסף לעיצוב ) על גבי ה-MX518/G5/DEATHADDER ושאר העכברים החדשים.

לא נוח ליד אחרי מספר שעות משחק? לא ממש בדקתי את זה וזה לא משנה לי. הנקודה היא שבזמן משחק הוא הכי קל להזזה והכי קל לשלוט בו והוא גם מאוד מאוד נוח מהבחינה הזאת. לאחר מספר שעות שהיד שלך דבוקה לעכבר יש מעט מאוד עכברים שישארו "נוחים". ה-MX518 וה-G5 הם כאלה כי הצורה שלהם ארגונומית לחלוטין והיד יושבת על העכבר כמו כפפה, אבל מצד שני זה גם הופך תנועות מסויימות שקלות מאוד לביצוע עם ה-MS WHEEL/INTELLI 3.0 לבעייתיות מאוד עם ה-MX518 ובמשחק זה מתבטא בכך שהשליטה על ה-MS WHEEL/INTELLI 3.0 טובה יותר.

ואין קשר לדיוק. דווקא מבחינת דיוק "יבש" אני חושב שללייזר יש יתרון מסויים על אופטי. העניין הוא שהלייזר הוא חיישן יציב פחות שיגרום לך לבעיות במידה ותזיז את העכבר שלך על משטחים מסויימים או בתנועות חדות מדי. אופטי הרבה יותר יציב ואמין כרגע, אולי זה ישתנה כשה-Razer Mamba יצא ( לפי מה שרייזר אומרים, אבל כבר שמענו עליהם ).

ואני לא אומר שה-G5 או ה-MX518 גרועים או לא נוחים. אבל בתור מישהו שניסה את כל העכברים האלו, ומשחק באופן כמעט מקצועני אני חושב שאני בהחלט יכול להגיד שה-MS WHEEL/INTELLI 3.0 עדיפים על האלטרנטיבות מבחינת ביצועים במשחקים נטו.

פורסם

לא צריך להשתגע יותר מדי, או להשוות מבחנים סינטטים מיותרים.

כל עכבר אופטי נוח ליד בשילוב עם פד שנותן תזוזה חלקה יעשה את העבודה, השאר זה כבר תלוי בשחקן.

הMX518 הוא עכבר די טוב במחיר שלו והרבה אנשים מרוצים ממנו.

הG5 שנוי יותר במחלוקת בגלל שהוא לייזר.

מעולם לא עבדתי עם אף אחד משניהם אבל אם הייתי צריך להמר אז הייתי קונה את MX518 למשחקים.

שים לב שגם LOGITECH עצמם מגדירים את MX518 כעכבר למשחקים ואת הG5 לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים