עבור לתוכן

צריך המלצה לעכבר גיימרים עד 150 ש"ח אם יש טובים בפחות אז בבקשה!

Featured Replies

פורסם

שלום לכם!

אני מחפש עכבר נורמאלי, מהיר, איכותי, מדויק, שאפקטיבי למשחקים כמו למשל CALL OF DUTY 1/2/4/5 , FAR CRY וכו'...

לא אכפת לי אם הוא יהיה חוטי, פשוט שיהיה מהיר ומדויקק מאוד אני משתמש כל החיים שלי בזבל סיני - עכברים ב10-15 ש"ח, ומאוד נמאס לי!

תודה חברה!

• תגובות 33
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

mx518

הפתרון הכי טוב, עונה לכל דרישותך ועולה במחיר הנל+-10 ש"ח ממה שראיתי...

פורסם

G5 כמו שלי,

אחלה עכבר+ לייזר+ יעבוד לך הרבה יותר טוב מ MX518 בלי פד ועל פד יותר טוב,

יש לו גם עטיפה לכבל :D

אל תשכח G5 כחול לא הרגיל למה הוא גרוע.

פורסם
  • מחבר

יש לזכור שאין לי פד, אני משחק על שולחן עץ רגיל, אניבדרך כלל מוציא מהעברים את 4 הפדים העגולים הקטנים האלה ששמים בעכברים, על מנת שיזוז יותר מהר.

מה ייעבוד הכי טוב בשביל COD 1 ששם חייבים זריזות בידיים.

פורסם

קנה פד, כמה כבר עולה אחד פשוט?

פורסם

אני משחק עם ה MX518 על שולחן עץ מט לא חלק ועדיין העכבר עובד מעולה.

פורסם

תקרא כבר, מי שמכר לך מריחואנה מכר לך חרא חומר, תוקע לך תמוח..

ברגע שהוצאת את הפלסטיקים מהעכר, הגברת את החיכוך, כי במקום להחליק על השולחן אתה סורט אותו במידה מסוימת במקום להחליק עליו,

וברגע שיש על העכבר יותר משקל אתה תוכל להזיז אותו יותר מהר ולהישאר יותר מדויק, כי אתה לא מפעיל עליו כוח מיותר כמו שאתה מפעיל על עכבר בלי משקולת,

עכשיו שלא תבין, כל העכברים של הגיימרים יש להם משקולות... פשוט כל אחד במידה אחרת. זה כמו להחזיק מצלמה ששוקלת קצת ומצלמה ששוקלת הרבה,

זו ששוקלת הרבה תאפשר לך פחות רעידה עם היד, כי אתה יותר מסיבי איתה ואתה לא משתמש בשריר של היד שהוא שריר מאד גדול שמקשה עליך להפעיל אותו בכמויות מזעריות... אבל לא ניכנס לזה יותר מדי..

אני משתמש ב G5 כבר 3-4 שנים, עכבר הכי טוב שקיים בשוק.. ואני לא אומר סתם,

יש לו אפשרות להוסף משקולות לפי הצורך אבל אני בלדיעהם, זה עניין של נוחות, אני עדין וזריז P:

תעלה קצת עם התקציב, תקנה QCK PAD של STEEL במידה הכי קטנה (היה לי את המדיום והוא פשוט ענק)

ואל תוציא שום גומיות מהעכבר, אתה רק מעלה את החיכוך..

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה, הG5 החדש ייעבוד טוב?!

חח הוא יהיה מתאים ליד כמו שלי שהיא דיי גדולה?!

פורסם

כן, הG5 עכבר די גדול...

פורסם

לך על MX518.

החיישן שלו יותר טוב משל ה G5, ובכל השאר הם אותו דבר (חוץ מהמשקולות, שלפי דעתי זה סתם גימיק)

ומאוד מומלץ שתקנה איזה פאד נורמאלי כמו ה SteelPad QCK הרגיל ב 60-70 שקל.

וכמו שכתבו מעלי אל תוריד את הרגליות של העכבר. מה ההיגיון בזה? למה נראה לך ששמו אותם? כדי לעשות שיהיה קשה להזיז את העכבר? :s07:

פורסם

החיישן של ה 518 הוא אופטי, לכן הוא פחות מדויק,

החיישן של ה G5 נותן לך דיוק מטורף כי הוא מאד נקודתי

ואז

מספיק שאתה מניח את היד על העכבר ב DPI הכי גבוה שלו, אתה תראה את הסמן במחשב רועד יחד איתך,

אבל גם בהגדרות הברירת מחדל שלו הם לא שמים את זה על הרמת דיוק הכי גבוהה..

בגלל זה אנשים מעדיפים את האופטי,

אבל חבל, בזמן שבלייזר אתה יכול לבחור מה שבא לך + להשתמש בכל משטח אפשרי כולל מראות וכו', אבל גם ככה לכולם יש STEELPAD (לפחות למבינים חח)

פורסם

AVIVSEGAL

קשקשן מוחלט

mx518 יותר טוב מהG5 זו עובדה - תבדוק ב esreality

ואני כשחקן כיום של ins ובעבר של GLC וESR מרגיש שהMX יותר טוב ...

פורסם

MX518 וזה בדוק.

לייזר פחות יציב מאופטי. הוא מדלג על פיקסלים / קופץ במהירויות פחות גבוהות מאשר אופטי.

ההבדל ב DPI הוא 200. גם ככה לא נראה לי שמישהו צריך יותר מ 1800DPI, וגם אם כן, זה כולה 200, לא משהו רציני.

הקטע של היציבות הרבה יותר משמעותי, במיוחד למי שמשחק על רגישות נמוכה.

כמו שכתבו מעלי, יש השוואה שלהם ושל עוד המון עכברים ב esreality.

פורסם

MX518 וזה בדוק.

לייזר פחות יציב מאופטי. הוא מדלג על פיקסלים / קופץ במהירויות פחות גבוהות מאשר אופטי.

מאיפה המצאת את זה??? זה בדיוק ההפך היה לי את הMX המצוקמק והחלפתי אותו לפני שנה לG5 אין על G5 עכבר מעולה.

אבל צריך להתרגל עליו כי ההתנהגות שלו לא כמו של כך עכבר אחר ב 10 ש"ח. אבל זה לטובה.

לא סתם G5 נחשב לעכבר מספר 1 למשחקים.

וMX נמצא בשוק כבר הרבה מאוד זמן יותר מידי הוא מאוד ישן ואופטי בנוסף... לא כדי MX רק G5.

פורסם

יש דגמים חדשים שיצאו ל MX מאז שהוא יצא לעולם, דגמים משופרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים