פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים מחבר אם כבר רנו... אוונטיים היא ללא ספק אחת המכוערות, מעיין שילוב הזוי בין מיניוואן לקופה (מי יקנה כזה רכב?!).
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים ^הולי שיט היא נראית כמו המכונית של הKnight Rider! That's SWEET.אם כבר רנו...אוונטיים היא ללא ספק אחת המכוערות, מעיין שילוב הזוי בין מיניוואן לקופה (מי יקנה כזה רכב?!).אני חושב שהיא תראה ממש יפה אם היא הייתה amphibious(זה ממש נראה כמו טנק אמפיבי!).
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים המולטיפלה מנצחת. אבל מועמדת טובה למקום שני: General Motors EV1 יש מקומות בארצות הברית שבהם אמרה כזאת היתה מרוויחה לך לינצ' ע"י חבורת מחבקי עצים. ולדעתי פיאט מולטיפלה FTW או FTL תלוי בנקודת המבט. אגב, הפריוס גם לא חסר לה מין הכיעור...
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים Bitchslap, אתה במקרה פעיל בCARSFORUM? במקרה לא ואני נאלץ להסכים,המולטיפלה מנצלת אבל אני בהחלט מאמין שלפנמרה יש מקום כבוד בטופ 3
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים ההאמר אוטו יפהוהפורש מדהימהההההההההההה)(וגם אם צהיא הכי מכוערת בארץ , המנוע שלה מפצה על הכל , הכלללללללל! )
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים אומנם לא קשור ממש אבל...: http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=53637 נ.ב. תסתכלו מה טיקבקו למטה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.